WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

0:00

Delaire Graff Estate Arrival

Arrival at Delaire Graff Estate- The Jewel of the Cape Winelands
0:00

Delaire Graff Estate Owner's Villa

One of the most exclusive private residences in Southern Africa, every facet of the 660 m² Owner’s Villa has been designed to provide guests with the ultimate Cape Winelands experience.
0:00

Delaire Graff Superior Lodge

Our Superior Lodges are architectural works of art with interiors by the celebrated David Collins Studio. Set amongst indigenous gardens and vineyards, with iconic Cape Winelands views, enjoy unsurpassed comfort in sublime surrounds.
0:00

Delaire Graff Estate Art and Gardens

A botanical paradise nestled within a dramatic mountain setting, discover acres of tranquil gardens planted to reflect the changing seasons. Spectacularly in bloom every day of the year, the Estate acts as an incredible backdrop for art and sculpture, where Laurence Graff’s personal collection is a carefully curated to showcase South Africa’s finest contemporary artists.
0:52

Jardins de Delaire Graff Estate

Un paradís botànic en el nostre espectacular entorn de muntanya, descobreix hectàrees de colors tranquils plantades per reflectir les estacions canviants, espectacularment florits tots els dies de l'any. La flora i la fauna juguen un paper molt especial aquí a la finca com un fons de vida increïble per al nostre art i escultura, un refugi de jardí fragant i tranquil.
0:39

Collita Delaire Graff Estate

La combinació de Marítim i muntanya és un terrer molt singular, i aquí a Stellenbosch crea els nostres guardonats vins Delaire Graff. Una refrescant brisa marina atlàntica es renta sobre les nostres vinyes abruptes que ens donen una rica intensitat de fruita. Els vins Delaire Graff es troben entre els més prestigiosos de l'hemisferi sud. El nostre terrer únic, a la cresta del port panoràmic de Helshoogte, és una cosa que el nostre ambiciós enòleg explora la collita després de la collita.
0:39

Delaire Graff Estate Lodge

Un espai tranquil, la millor escapada de Winelands, construïda per mestres artesans i dissenyada pel cèlebre David Collins Studio, una estada en un dels nostres Lodges és una experiència inoblidable. A casa en el paisatge, benvinguts a un lloc on el luxe, la tranquil·litat i el servei es combinen.
0:39

Arribada Delaire Graff Estate

Benvingut a la nostra experiència Winelands de luxe a Delaire Graff Estate, una destinació líder mundial per al vi, l'art i l'hospitalitat en un entorn inigualable. Dissenyat pensant en el viatger global exigent, gaudeix d'unes vistes impressionants de la vall de Stellenbosch.
0:37

Delaire Graff Estate

Una destinació d'art de classe mundial a la vall de Stellenbosch, Delaire Graff Estate ofereix una rara oportunitat per als aficionats a l'art per veure alguns de la col·lecció d'art personal de Laurence Graff en un entorn excepcional. Freqüentment anomenat un dels millors col·leccionistes d'art del món, la col·lecció de Laurence Graff at the Estate és un aparador acuradament comissariat d'alguns dels millors artistes contemporanis de Sud-àfrica.
0:31

Delaire Graff Estate Restaurant especialitzat

El nostre restaurant japonès Hōseki és un evocador i de bona gastronomia, on els sabors delicats cobren vida i cada plat és sinònim de vitalitat, benestar i vida saludable.
0:39

Servei d'habitacions Delaire Graff Estate

Una experiència Winelands veritablement sofisticada, allotja't en un Delaire Graff Lodge i capta aquesta sensació de fugida definitiva. L'acollidora filosofia holística tranquil·la i suau dels nostres allotjaments és oferir als seus hostes un elegant santuari. Gaudiu d'espais amplis i lluminosos i interiors espaiosos, pensats amb tot el que el viatger global exigent pot necessitar. Els nostres tranquils lodges són paradisos per relaxar-se i relaxar-se.
0:40

Vila de propietaris de Delaire Graff

Pinacle de la vida de luxe
0:30

Delaire Graff Estate Spa

El viatge cap a la relaxació total i el benestar comença a Delaire Graff Spa. Situat en el seu propi entorn únic, disposem de cinc elegants suites Spa perquè els clients puguin experimentar una calma completament més enrarificada, on la perfecció de la pell i els tractaments deixen brillar el cos i la ment.
0:41

Saló del vi Delaire Graff Estate

El Wine Lounge és el nostre acollidor espai de degustació ple d'art i un elegant retir on relaxar-se amb una copa de vi Delaire Graff. Els sòls lacats condueixen a les finestres de terra a sostre que emmarquen la nostra famosa vista. El lloc perfecte per relaxar-se a l'estiu és la nostra terrassa exterior, o passar l'hivern a l'interior amb un foc cruixent.

Formulari de consulta

Delaire Graff Lodges & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes