WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

The Delaire Graff Owner's Villa

(1 unitat / xalet)

Luxe i opulència a gran escala, la nostra Villa privada de quatre habitacions amb servei i capacitat per a vuit convidats. Exquisidament dissenyat i comissariat pel cèlebre David Collins Studio, la Vila engloba més de 660 metres quadrats i incorpora materials a mida i elegants mobles suaus. Les parets estan adornades amb obres originals d'alguns dels artistes més famosos d'Àfrica, comissariats personalment per Laurence Graff de la seva col·lecció privada.

Un espai privat a l'aire lliure ofereix als hostes l'oportunitat de prendre el sol en total reclusió. Submergeix-te a la piscina o al jacuzzi de 14 metres mentre gaudeixes de les vistes insuperables de les vinyes i muntanyes de la finca per les quals els vins del Cap són reconeguts.

Els interiors sofisticats compten amb una sala d'estar, menjador, sala multifunció, gimnàs privat i una cuina totalment equipada, creant espais ideals per entretenir. La Villa també inclou allotjament per a aquells que viatgen amb un complement del personal.

Les instal·lacions de la casa inclouen internet sense fil, TV de pantalla plana LED, productes de bany de luxe d'Aromateràpia Associates, roba de cotó fi, menú de coixins i estació de música Bose personal.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Delaire Graff Lodges & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes