WeTu Analytics

Umkumbe Safari Lodge Riverside

Morning and Evening Game Drives

A Umkumbe oferim dos jocs per dia, un al matí que surt aproximadament a les 06h00 i el drive de la tarda a les 16h00. A la unitat del matí hi ha una parada per al cafè i en el cotxe de la tarda s'aturarà per als capvespres. Després de la caiguda del sol, els clients podran experimentar una conducció nocturna en el viatge de tornada a la casa de camp.

Les unitats nocturnes permeten als hostes l'oportunitat de veure els animals nocturns que no es troben durant el dia. El seu rastrejador utilitza un poderós focus durant les unitats nocturnes per buscar animals nocturns, que inclouen hienes, varques, bebès arbust, gats genetes i mangosta.

Mostra més
Mostra menys

Game Walks

Després d'un esmorzar complet, els hostes tenen l'opció de fer un passeig matinal. Les caminades estan dirigides per guies de camp qualificats i entrenats. Tindreu l'oportunitat de fer un seguiment de la vida silvestre, aprendre sobre la vegetació que l'envolta i com llegir l'arbust africà. Si tens sort gaudiràs d'unes trobades properes amb grans depredadors.

Les passejades de joc són a petició i no formen part de l'estàndard, establert itinerari diari. Les passejades de joc són només en anglès i estan subjectes a la disponibilitat de la guia i a les condicions meteorològiques. No estan garantits.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Umkumbe Safari Lodge Riverside

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes