WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Rooms

(6 rum)

Bisates sofistikerade arkitektoniska och inredning är rotad i rwandisk byggnadstradition som exemplifieras i utformningen av det kungliga palatset i den traditionella monarken. Denna sfäriska, syntetiska halmformade struktur ekar de tusentals kullar som prickar det rwandiska landskapet, medan det rikt detaljerade interiören uppvisar ytor och skärmar gjorda av en mängd olika vävda material med stark resonans i den rwandiska kulturen.

Varje 91 kvadratmeter Forest Villa består av en generös men intim kombination av sovrum, receptionsutrymme och badrum, alla uppvärmda av en central öppen spis och med andedräkt utsikt över ditt privata däck mot Mount Bisoke. Med endast sex villor, den verkliga generositeten i det rwandiska sammanhanget är mängden privat och exklusivt utrymme som omger Bisate, kosseting det i ett sällsynt naturlandskap fylld av Albertine Rift biologisk mångfald och skönhet.

Detta läger kan rymma 12 gäster och 04 guide/pilot/tour ledare dela.

06 x enheter totalt bestående av:

- 06 x tvåbäddsvillor, med dubbelsäng konverteringar möjligt.

Plus guide/pilot/turnéledare boende bestående av:

- 02 x enkelrum med enkelsängar och delat badrum (inte av samma standard som en gästvilla).

Villa Beskrivning

- Badrum faciliteter med inomhusdusch, badkar och dubbla handfat fåfänga, separat toalett, öppen spis, fåtöljer, bagagehylla, te- och kaffekokare, elektroniskt värdeskåp och minibar.

- Gratis trådlöst internet i villa endast.

- Tvåvägsradioapparater har monterats i villorna på Bisate Lodge och kan användas av gäster för att kontakta lägerledningen i händelse av en nödsituation. Nämnda radioapparater är på en sluten krets och intervilla kommunikation är inte tillgänglig.

- Badrockar, flytande tvål, schampo och balsam, body lotion, insektsmedel, duschmössor, fåfänga kit med bomullspinnar och bomullstuss, vävnadsdispenser, tvättpulver (för smalls), paraply och rumsspray levereras i varje villa.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Bisate Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor