WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Villas

(6 rum)

Bisates sofistikerade arkitektoniska och inredningsdesign är rotad i rwandisk byggnadstradition, vilket exemplifieras i utformningen av det kungliga palatset för den traditionella monarken. Detta sfäriska, syntetisk halmtak struktur ekar de tusentals kullar som prickar det rwandiska landskapet, medan den rikt detaljerade interiören uppvisar ytor och skärmar gjorda av en mängd olika vävda material med stark resonans i den rwandiska kulturen.

Varje 91 kvadratmeter Forest Villa består av en generös men ändå intim kombination av mottagningsutrymme, lyxigt sovrum och badrum, allt värms upp av en central öppen spis - och med fantastisk utsikt över ett privat däck mot majestätiska Mount Bisoke.

Med bara sex villor, den verkliga generositeten i det rwandiska sammanhanget är mängden privat och exklusivt utrymme som omger Bisate, cosseting det i ett sällsynt naturlandskap full av Albertine Rift biologisk mångfald och skönhet. Den skräddarsydda, eleganta interiörer är en välkommen reträtt efter en spännande, och upplyftande, gorillavandring.

Bisates överlägsna gästfrihet är inspirerad av dess sprudlande personal, kulturella interaktioner och dess sofistikerade, hälsomedvetna middagar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Bisate Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor