WeTu Analytics

Bisate Lodge

Plats: Bisate Lodge har dramatisk utsikt över vulkanen Bisoke och Karisimbi stigande genom skogarna i närliggande vulkaner National Park. Det är inom bekvämt köravstånd från Park Headquarters, varifrån en gång i livet gorilla vandringar avgår dagligen. Utforska runt Bisate inkluderar samhällsbesök, fågelskådning, gyllene apspårning och hjälpa till att omplantera området, Gorilla Guardian Village, Twin Lakes of Ruhondo och Burera, liksom Dian Fosseys begravningsplats.

Boende: Sex överdådiga badrum Forest Villas värms av en central öppen spis och har fantastisk utsikt från däck. Huvudområdet består av en lounge, matsal och bar, vinkällare och utsiktsdäck. Både arkitekturen och inredningen är rotade i rwandiska kulturella traditioner.

Syfte: Syftet med Bisate är att vara en modell för hållbar ekoturism i Rwanda. Dess återbeskognings- och rehabiliteringsprojekt har varje gäst samarbetar med oss för att bidra till bevarande och upplyftning av lokalsamhället, med en positiv inverkan på den ikoniska utrotningshotade berggorillan.

Unika säljpoäng

Bästa platsen för en meningsfull och informerad gorilla-upplevelse
Den mest innovativa, ansvarsfulla, visionära och lyxiga lodge intill Volcanoes National Park
Återbeskogning, samhällsengagemang och interaktioner skapar en berikad upplevelse

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Bisate Lodge

Förnamn
Efternamn
E-mailadress
telefonnummer
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor