WeTu Analytics

Wilderness Bisate

höjdpunkter

Den ultimata destinationen för möten med bergsgorilla.
Prisbelönt, hållbar lodge med fantastisk utsikt över sex vulkaner, intill Volcanoes National Park.
Den första i sitt slag i Rwanda, Bisate Kwanda (dagslounge) rymmer tidigare ankomster och senare avgångar i komfort och stil.

Destination: Wilderness Bisates sex skogsvillor, undangömt i en del av rehabiliterad Virunga Massif molnskog, är exceptionella, ut och in. Ligger dramatiskt på kanten av en eroderad vulkanisk krater vid Volcanoes National Park i nordvästra Rwanda, lodgen har fantastisk utsikt över de grublande vulkaniska topparna Bisate och Karisimbi, och ligger inom bekvämt köravstånd från parkens huvudkontor, där dagliga gorillavandringar börjar.

Erfarenhet: Att spendera en timme med bergsgorillorna är utan tvekan stjärnattraktionen, det finns många andra spännande möten som väntar dig i Volcanoes National Park och omgivningar - från gyllene apa-vandring till klättring av Mount Bisoke, vandring till ruinen av Dian Fosseys forskningscenter, och hennes gravplats, att besöka Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund.

Närmare hemmet på Wilderness Bisate, gästerna kommer att upptäcka otroligt fågelliv på våra naturstigar, och kan plantera ett träd mot Bisates visionära återskogningsprojekt, eller besök de omgivande samhällena, som utgör en integrerad del av vårt gemensamma syfte - att bevara, stärka och utöka dessa ikoniska vilda länder.

Traditionell mat är lika inspirerad. Färska, lokala råvaror, hälsomedvetna rätter serveras med sprudlande gästfrihet, slutföra en oförglömlig gästupplevelse.

Syfte: Varje ögonblick av din vistelse på Bisate kommer att påminna dig om vårt gemensamma syfte att bevara, expandera och skydda denna ikoniska vildmark.

Från vårt banbrytande återplanteringsprojekt och lokalsamhällsupplyftningsprogram till våra rehabiliteringsinitiativ, varje gäst har möjlighet att delta i vår gemensamma vision.

Wildlife: Volcanoes National Park ger en fristad till hundratals av världens 1 000 eller så utrotningshotade bergsgorillor. Det är också hem för den gyllene apan, sida-randig schakal, serval, svartfrontad duiker, buffel, elefant, trädhyrax, bushbuck och egyptisk mongoose. Geneter och ekorrar finns också här.

Ljusa och vackra solfåglar som Rwenzori dubbelkrage kan ses här, tillsammans med över 200 andra fågelarter (varav 13 är endemiska för Virunga-området). Dessa inkluderar Archers robin-chatt, bergssvart boubou, konstig vävare, bergsmaskerad apalis och Rwenzori (krage) apalis.

Testamente till våra pågående bevarande- och återskogningsinsatser, många av dessa arter kan nu ses på vår egendom.

Wilderness Bisate: Sedan öppnandet 2017 har Wilderness Bisate tilldelats många utmärkelser för sin visionära hållbarhetspåverkan och fortsätter att inspirera superlativ. Både lodgens arkitektur, och interiören i de sex överdådiga skogsvillorna med eget badrum förkroppsligar elegant traditionerna med rwandiska kungligheter. Uppbyggande kulturella interaktioner, sofistikerad, hälsomedvetna middagar, och sprudlande gästfrihet gör din vistelse överlägsen.

Den tankeväckande arkitekturen är inspirerad av rwandiska byggnadstraditioner och förkroppsligar vackert designen av det rwandiska kungliga palatset. Den uppmärksamma användningen av lokala material väver ytterligare i en verkligt autentisk atmosfär.

Det är intressant att notera att det sfäriska, syntetiska halmtak strukturer ekar Land of a Thousands Hills, som det rwandiska landskapet är känt för.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Bisate

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor