WeTu Analytics

Bisate Lodge

Bisate Lodge – Gorilla Trekking

De legendariska Virunga-bergen i nordöstra är hem för vulkaner, skår av molnskog och hälften av världens totala befolkning av hotade bergsgorillor. Primaterna i Rwanda är oöverträffade, och Bisate Lodge är den perfekta basen för bergsgorillavandring. Denna spännande utflykt äger rum från Volcanoes National Parks huvudkontor där gästerna tilldelas en av de tolv vana gorillafamiljerna för ett timmes imponerande möte.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – Golden Monkey Trekking

Se denna vackert färgade primat, som är endemisk för området och bor i grupper på mellan 30 och 80 personer i parkens bambuskog.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – Guided Walks In Volcanoes National Park

Ligger i utkanten av Volcanoes National Park, och en enkel bilresa till parkporten, Bisate ligger i en utsiktspunkt som känns som en del av parken, erbjuder fantastisk utsikt över sex vulkaner, inklusive Bisoke, Karisimbi och Mikeno.

En heldags guidad vandring till toppen av Mount Bisoke (3 711 meter) kan vara ansträngande, men är väl värt ansträngningen, erbjuder vidsträckt utsikt över regnskogen och kratersjön. Utforska mångfalden av livsmiljöer, och upptäck synligt det blomstrande djurlivet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – Nursery Visit & Tree Planting

En av Bisate-agronomerna visar dig runt trädkammaren och hjälper dig att plantera en planta som en del av vårt visionära återskogningsprojekt. Inkluderar ett besök i Bamboo Greenhouse för att se våra större inhemska trädplantskolor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – Meet The Community

Guidat besök i närsamhället och medlemmar i kooperativet, inklusive jordbrukare som odlar och säljer sina grönsaker till Bisate Lodge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulär, utmanande vandring till Dian Fosseys begravningsplats och ruinerna av hennes Karisoke Research Centre, som ligger i sadeln av vulkanerna Bisoke och Karisimbi på en höjd av cirka 3 000 meter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda rymmer tidiga ankomster och senare avgångar, vilket ger mer flexibilitet med transfer in och ut ur lodge. Ytterligare förbättra vår gästupplevelse, erbjudandet på Bisate Kwanda kommer att tillåta gästerna att duscha, byta, ha en lätt måltid, besöka Bisate Boutique fylld med föremål från Rwanda (inköp mot en extra kostnad), ha en massage (behandlingar mot en extra kostnad), eller helt enkelt koppla av i den informella loungen med öppen spis, medan du njuter av den vidsträckta utsikten med utsikt över den ekologiska köksträdgården och återbeskogning insatser mot vulkaner nationalpark.

Kwanda är ett Kinearwanda-ord som betyder tillväxt eller expansion; en plats att samla; en gåva — alla tre sammanfattar perfekt dagens unika erbjudande. Bisate Kwanda ligger nära huvudstugan, undangömd utom synhåll, och har lokala hantverkare att tacka för sin unika rwandiska smak. Allt har utformats och handtillverkats av rwandans för att skapa en genuin atmosfär, allt från handgjorda träredskap och matbrädor till fina porslin, slående entrégolv och korridorer, vulkaniska stenväggar och fasader, handvävda korgar och bordstabletter och trädgårdskrukor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Vildmarken och Olympus har gått samman för att använda sina avancerade tjänster och kombinerad passion för naturfotografering för att säkerställa det pågående bevarandet och skyddet av Afrikas avlägsna vildmarksområden, samtidigt som de bidrar till att stärka lokalbefolkningens egenmakt genom bevarandeutbildning.

Vi är stolta över att samarbeta med ett likasinnat företag som Olympus. Tillsammans delar vi inte bara en kärlek till naturfotografering, vi har en liknande uppsättning värderingar och ideal om att göra en större, positiv inverkan på världen och vår plats i den.

Olympus Tough TG-5-kameran är den ultimata partnern för de mest utmanande äventyren, som gorillastandring eller andra aktiviteter i Volcanoes National Park. Olympus Tuff! Kameran är vattentät, stötsäker, krosssäker, fryssäker och dammtät för äventyrsresor. Den har 4K-video och RAW-inspelning för perfekta bilder och videor, samtidigt som du utforskar. Den vattentäta prestandan gör att man kan ta de bästa bilderna i regnskogen, och kameran är robust med en inre skyddsstruktur. Kamerorna förmåga att hantera svagt ljus är nyckeln till en bra bild av gorillorna och andra vilda djur i deras naturliga livsmiljö. Kameran är lätt och lätt att använda, perfekt för vandring eller att använda under en gemensam bybesök på Bisate.

* Olympus Photo Hub erfarenhet beroende av kamerans tillgänglighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Lodge – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Dian Fossey Gorilla Fossey grundades 1967 och arbetar för att skydda och studera gorillor och deras livsmiljöer samt för att ge människor som bor nära sitt skogshem. Med ett team på hundratals som arbetar i Rwanda och Demokratiska republiken Kongo är Fossey-fonden världens längsta och största organisation som helt ägnar sig åt gorillans bevarande.

År 2022 flyttade organisationen till sitt första permanenta, specialbyggda hem, Ellen DeGeneres Campus från Dian Fossey Gorilla-fonden. Inbäddat i ett vackert, återskogat landskap nära vulkanerna National Park är det värt att besöka, med ett stopp på campus lätt att lägga till under en vistelse på Bisate eller Sabyinyo Silverback Lodge.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Inga extra kostnader förutom entréavgiften, och kan upplevas antingen vid ankomst eller avgång, eller på eftermiddagen efter gorilla vandring.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Bisate Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor