WeTu Analytics

Bisate Lodge

Meet The Community

Guidat besök i det närliggande samhället och medlemmar i kooperativet, inklusive bönderna som odlar och säljer sina grönsaker till Bisate.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain Gorilla Trekking

Gorilla vandring sker från Volcanoes National Park huvudkontor där gästerna tilldelas en av de tolv vana gorillamiljer för en timmes möte.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Golden Monkey Trekking

Se denna vackert färgade primat, som är endemisk för området och bor i grupper på mellan 30 och 80 personer i parkens bambuskog.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Walks In Volcanoes National Park

En hel dags guidad vandring till toppen av Mount Bisoke (3 711 meter) kan vara ansträngande men är värt ansträngningen, erbjuder vidsträckt utsikt över regnskogen och kratersjön.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Nursery Visit and Tree Planting

Bisates agronom, Jean-Moise, visar dig runt sin plantskola och hjälper dig att plantera en planta som en del av vårt återbeskogningsprojekt. Inkluderar ett besök på Bamboo Greenhouse för att se våra återbeskogningsinsatser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulär, utmanande vandring till Dian Fosseys grav och ruinerna av hennes Karisoke Research Centre, som ligger i sadeln av Bisoke och Karisimbivulkaner på en höjd av cirka 3 000 meter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda rymmer tidiga ankomster och senare avgångar, vilket ger mer flexibilitet med överföringar in och ut ur lodge. Ytterligare förbättra vår gästupplevelse, kommer erbjudandet på Bisate Kwanda tillåter gästerna att duscha, byta, äta en lätt måltid, besöka Bisate Boutique fylld med objekt från Rwanda (inköp mot en extra kostnad), ha en massage (behandlingar mot en extra kostnad), eller helt enkelt koppla av i den informella loungen med öppen spis, samtidigt som du njuter av den vidsträckta utsikten över den ekologiska köksträdgården och återbeskogning ansträngningar mot Volcanoes National Park.

Kwanda är ett kinyarwanda-ord som betyder tillväxt eller expansion; en plats att samla ihop; en gåva - som alla tre sammanfattar dagens unika erbjudande perfekt. Bisate Kwanda ligger nära huvudstugan, undangömt och har lokala hantverkare att tacka för sin unika rwandiska smak. Från handverktygs träredskap och matskivor till känsliga porslin, slående entrégolv och korridorer, vulkaniska stenväggar och fasader, handvävda korgar och placemats och trädgårdsgrytor, allt har designats och handtillverkats av rwandaner för att skapa en verkligt autentisk atmosfär.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Bisate Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor