WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Wilderness Bisate – Gorilla Trekking *

De legendariska Virunga-bergen i nordöstra är hem för vulkaner, skår av molnskog och hälften av världens totala befolkning av hotade bergsgorillor. Primaterna i Rwanda är oöverträffade, och Wilderness Bisate är den perfekta basen för bergsgorillavandring. Denna spännande utflykt äger rum från Volcanoes National Parks huvudkontor där gästerna tilldelas en av de tolv vana gorillafamiljerna för ett timmes imponerande möte.

* Gorilla Trekking Tillstånd, per person, mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Bisate – Golden Monkey Trekking

Se denna vackert färgade primat, som är endemisk för området och bor i grupper på mellan 30 och 80 personer i parkens bambuskog.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Bisate – Guided Walks In Volcanoes National Park

Ligger i utkanten av Volcanoes National Park, och en enkel bilresa till parkporten, Wilderness Bisate ligger i en utsiktspunkt som känns som en del av parken, erbjuder fantastisk utsikt över sex vulkaner, inklusive Bisoke, Karisimbi och Mikeno.

En heldags guidad vandring till toppen av Mount Bisoke (3 711 meter) kan vara ansträngande, men är väl värt ansträngningen, erbjuder vidsträckt utsikt över regnskogen och kratersjön. Utforska mångfalden av livsmiljöer, och upptäck synligt det blomstrande djurlivet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Bisate – Nursery Visit & Tree Planting

En av vildmarksbisate-agronomerna visar dig runt trädkammaren och hjälper dig att plantera en planta som en del av vårt visionära återskogningsprojekt. Inkluderar ett besök i Bamboo Greenhouse för att se våra större inhemska trädplantskolor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Bisate – Meet The Community

Guidat besök i det närliggande samhället och medlemmar i kooperativet, inklusive bönderna som odlar och säljer sina grönsaker till Wilderness Bisate.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Bisate – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulär, utmanande vandring till Dian Fosseys begravningsplats och ruinerna av hennes Karisoke Research Centre, som ligger i sadeln av vulkanerna Bisoke och Karisimbi på en höjd av cirka 3 000 meter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Bisate – Bisate Kwanda Offering *

Bisate Kwanda rymmer tidiga ankomster och senare avgångar, vilket ger mer flexibilitet med transfer in och ut ur lodgen. Genom erbjudandet på Bisate Kwanda kan gästerna duscha, byta om, äta en lätt måltid, besöka Wilderness Bisate Boutique fylld med föremål från Rwanda (köp mot en extra kostnad), få massage (behandlingar mot en extra kostnad), eller helt enkelt koppla av i den informella loungen med öppen spis, medan du njuter av den vidsträckta utsikten över den ekologiska grönsaksträdgården och återskogningen mot Volcanoes National Park.

Kwanda är ett Kinyarwanda-ord som betyder tillväxt eller expansion; en plats att samlas; en gåva - som alla tre perfekt sammanfattar dagloungens unika erbjudande. Beläget nära huvudlodgen, undangömt ur sikte, har Bisate Kwanda lokala hantverkare att tacka för sin unika rwandiska smak. Från handbearbetade träredskap och matbrädor till delikat porslin, slående entrégolv och korridorer, vulkaniska stenväggar och fasader, handvävda korgar och bordstabletter och trädgårdskrukor, allt har designats och handgjorts av rwandaner för att skapa en verkligt autentisk atmosfär.

* Alla aktiviteter i Volcanoes National Park kräver tillstånd (per person) mot en extra kostnad. Den privata gorillatreken är mot ytterligare en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Bisate – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Dian Fossey Gorilla Fund grundades 1967 och arbetar för att skydda och studera gorillor och deras livsmiljöer, samt att stärka människor som bor nära deras skogshem. Med ett team på hundratals som arbetar i Rwanda och Demokratiska republiken Kongo är Fossey Fund världens längsta och största organisation som helt och hållet ägnar sig åt gorillabevarande.

År 2022 flyttade organisationen till sitt första permanenta, specialbyggda hem, Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Inbäddat i ett vackert, omskogat landskap nära Volcanoes National Park är det värt att besöka, med ett stopp på campus lätt att lägga till under en vistelse på Wilderness Bisate eller Wilderness Sabyinyo.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Inga extra kostnader förutom entréavgiften, och kan upplevas antingen vid ankomst eller avresa, eller på eftermiddagen efter gorillavandring.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Bisate

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor