WeTu Analytics

Bisate Lodge

Plaats: Bisate Lodge biedt een dramatisch uitzicht op de vulkaan Byoke en Karisimbi die door de bossen van het nabijgelegen Volcanoes National Park stijgen. Het ligt op korte rijafstand van het Park Headquarters, vanwaar de once-in-a-lifetime gorillatochten dagelijks vertrekken. Het verkennen rond Bisate omvat bezoeken aan de gemeenschap, vogels, het volgen van gouden apen en het helpen herbebossen van het gebied, Gorilla Guardian Village, de Twin Lakes of Ruhondo en Burera, evenals de begraafplaats van Dian Fossey.

Accommodatie: Zes weelderige Forest Villa's met eigen badkamer worden verwarmd door een centrale open haard en hebben een adembenemend uitzicht vanaf het dek. Het hoofdgedeelte bestaat uit een lounge, een eet- en bar, een wijnkelder en een uitkijkterras. Zowel de architectuur als het interieur zijn geworteld in Rwandese culturele tradities.

Doel: Het doel van Bisaat is om een model te zijn van duurzaam ecotoerisme in Rwanda. Het herbebossings- en rehabilitatieproject heeft elke gast met ons samengewerkt om bij te dragen aan het behoud en de verheffing van de lokale gemeenschap, met een positieve impact op de iconische bedreigde berggorilla.

Unieke verkooppunten

Beste plek voor een zinvolle en geïnformeerde gorilla-ervaring
De meest innovatieve, verantwoordelijke, visionaire en luxueuze lodge grenzend aan het Volcanoes National Park
Herbebossing, betrokkenheid van de gemeenschap en interacties zorgen allemaal voor een verrijkte ervaring

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen