WeTu Analytics

Bisate Lodge

Plaats: Bisate Lodge biedt een spectaculair uitzicht op de Bisoke en Karisimbi vulkaan pieken die door de bossen van het nabijgelegen Volcanoes National Park stijgen. Het ligt op korte rijafstand van het hoofdkwartier van Park, vanwaar elke dag een once-in-a-lifetime gorilla treks vertrekken. Het verkennen rond Bisate omvat bezoeken van de gemeenschap, vogels, het volgen van gouden apen en het helpen herbossen van het gebied, Gorilla Guardian Village, de Twin Lakes van Ruhondo en Burera, evenals de begraafplaats van Dian Fossey.

Accommodatie: Zes weelderige Forest Villas met eigen badkamer worden verwarmd door een centrale open haard en bieden een adembenemend uitzicht vanaf het terras. Het hoofdgedeelte bestaat uit een lounge, een eet- en bargedeelte, een wijnkelder en een uitkijkterras. Zowel de architectuur als de interieurs zijn geworteld in de Rwandese culturele tradities.

Doel: De visie van Bisate is om een model te zijn van duurzaam ecotoerisme in Rwanda. De herbebossings- en rehabilitatieprojecten hebben elke gast een samenwerking met ons om bij te dragen aan het behoud van de biodiversiteit en de verheffing van de lokale gemeenschap, wat een verstrekkende positieve impact heeft op een iconische bedreigde soort: de berggorilla.

Unieke verkooppunten

Beste plek voor een zinvolle en geïnformeerde gorilla-ervaring
De meest innovatieve, verantwoordelijke, visionaire en luxe lodge grenzend aan Volcanoes National Park
Herbebossing, betrokkenheid van de gemeenschap en interacties zorgen allemaal voor een verrijkte ervaring

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen