WeTu Analytics

Bisate Lodge

Plaats: Bisate Lodge ligt in het natuurlijke amfitheater van een uitgestorven vulkanische krater — het woord bisaat betekent 'stukken' in Kinyarwanda en beschrijft hoe de kegel is weggedragen door natuurlijke erosie. Dramatisch gelegen aan de rand van Volcanoes National Park, in het noordwesten van Rwanda, met spectaculaire mistige uitzichten op de broeiende Bisoke- en Karisimbi-vulkaanpieken die door de Afro-Alpenbossen stijgen — Rwanda is een van de spannendste safaribestemmingen in Afrika. De lodge ligt op korte rijafstand van het hoofdkwartier van Park, vanwaar dagelijks een keer in je leven gorillatochten vertrekken. Terwijl gorilla trekking de sterrenattractie is, biedt het nabijgelegen Volcanoes National Park andere avonturen: de berg Bisoke beklimmen, een bezoek aan het Gorilla Guardian Village, gouden apentrekking of een bezoek aan de begraafplaats van Dian Fossey. Op het terrein van de lodge kunt u natuurpaden verkennen waar vogels zich vermenigvuldigen, en een cameraval die een primeur heeft opgenomen: een zilverrug gorilla die langs een pad loopt. Plant een boom in de richting van het herbebossingsproject van Bisate en help wilde dieren terug naar het gebied te lokken. Of ontmoet leden van de omringende gemeenschap, wiens leven zo integraal is in de lodge.

Accommodatie: Sinds de opening in 2017 heeft Bisate Lodge talloze onderscheidingen gekregen en blijft hij superlatieven inspireren. Zowel de architectuur van de lodge als het interieur van de zes weelderige Forest Villas met eigen badkamer belichamen prachtig de tradities van het Rwandese koningshuis. Culturele interacties, verfijnd, gezondheidsbewust eten en uitbundige gastvrijheid maken uw verblijf superieur.

Doel: De visie van Bisate is om een model te zijn van duurzaam ecotoerisme in Rwanda. De herbebossing- en revalidatieprojecten zorgen ervoor dat elke gast met ons samenwerkt om bij te dragen aan het behoud van biodiversiteit en verheffing van de lokale gemeenschap, wat een verreikende positieve impact heeft op een iconische bedreigde soort: de berggorilla.

Unieke verkooppunten

Beste plek voor een betekenisvolle en geïnformeerde gorilla-ervaring
De meest innovatieve, verantwoordelijke, visionaire en luxueuze lodge naast Volcanoes National Park
Herbebossing, betrokkenheid van de gemeenschap en interacties zorgen allemaal voor een verrijkte ervaring
Bisate Kwanda Day Lounge - De eerste in zijn soort in Rwanda, waardoor de gastervaring wordt verbeterd door eerdere aankomsten en latere vertrektijden te ontvangen

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen