WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

LUNSJ OG MIDDAG

Vi mener at vår matopplevelse er et uttrykk for årstidene, hvor klassiske bistrofavoritter serveres med de fineste sørafrikanske innslag. Vår historie er enkel; den beste maten starter med de beste ingrediensene.

Med utsikt over et hav av vingårder og olivenlunder plantet på Simonsberg, ligger vår utsikt fra terrassen helt inn i Banhoek-dalen.

Innvendig er David Collins Studio designet interiør som buede appelsinskinnbenker og håndplukket kunst. Kom med oss for en unik matopplevelse i de utsøkte omgivelsene på Delaire Graff Estate.

Vis mer
Vis mindre

Hōseki Restaurant

FROKOST (kun gjester på hytta); LUNSJ & MIDDAG

Forbered deg på en kulinarisk reise som ingen andre, på HŌSEKI, den ekstraordinære japanske restauranten på Delaire Graff Estate. Navnet «HŌSEKI» har dyp betydning, oversatt fra japansk til «juvel», og hyller Laurence Graff OBE, eieren og den anerkjente diamantaire av Delaire Graff Estate.

Menyen lover en symfoni av moderne mat, fylt med den kreative glansen og overfloden som definerer kjøkkensjef, Virgil Kahn. Hver rett er et mesterverk laget for å bli smakt og delt, og løfter ånden i japansk kultur og tradisjoner.

Signaturretter inkluderer togarashi, robata aubergine og gjæret chili-soya; mykt skallkrabbe og doubanjiang aioli; og den utsøkte strutse-tartaren og tamago, mens til dessert vil søtpai, bringebærsorbet og confit blodappelsin gi en minneverdig avslutning på opplevelsen. En egen smaksmeny i stil med omakase, som oversettes til «Jeg overlater det til deg», og transporterer deg til den rike kulturarven i Japan.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål