WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Lodges & Spa er omgitt av vidstrakt utsikt over fantastiske vingårder og fjell mot Stellenbosch, et av verdens ledende vindestinasjoner. Denne utrolige beliggenheten gir en følelse av flukt og privatliv for gjestene på denne elegante vineiendommen i hjertet av Cape Winelands.

En uforglemmelig feriemål, hver lodge er skreddersydd for å gi en uovertruffen gjesteopplevelse. Luksuriøse David Collins Studio-designede interiør er koblet til Main Lodge, men i en verden av sine egne, luksuriøse David Collins Studio-designet interiør inspirert av en fargepalett med pare-back, hvor vakre sørafrikanske aksenter og kunst rammer hver utsikt ut til din egen private terrasse. Romslige oppholdsrom og lyst interiør flyter sømløst utendørs, hvor gjestene kan velge å ta en dukkert i det private, oppvarmede stupebassenget eller slappe av i de naturlige omgivelsene. Sov godt i overdimensjonerte senger med det fineste sengetøyet. Slapp av i marmorbad med et overdådig utvalg av skjønnhetsprodukter og nyt de romslige omkledningsområdene.

Nye Eier's Villa og 6 nye Superior Lodges varsler en ny æra av excellence på Delaire Graff, perfekt egnet til å vise frem livsstilen til eiendommen.

På Delaire Graff Lodges & Spa kan du nyte kunst og design, gourmetmat, prisbelønte viner og et spa i verdensklasse gjennomsyret av varm, sørafrikansk gjestfrihet under hele oppholdet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål