WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

The Delaire Graff Owner's Villa

(1 enhet / villa)

Luksus og overflod i stor skala, har vår private, fullt betjente villa med 4 soverom og plass til opptil 8 gjester. Villa er utsøkt designet og kuratert av den berømte David Collins Studio, og omfatter over 660 kvadratmeter, skreddersydde materialer og elegante, myke møbler. Vegger er utsmykket med originale kunstverk av noen av Afrikas mest kjente kunstnere, personlig kuratert av Laurence Graff fra sin private samling.

En privat uteplass gir gjestene muligheten til å suge opp solskinnet i fullstendig tilbaketrukkethet. Ta en dukkert i det 14 meter lange svømmebassenget eller boblebadet mens du nyter den uovertruffen utsikten over Estate vingårder og fjell som Cape Winelands er kjent for.

Det sofistikerte interiøret har stue, spisestue, multifunksjonsrom, eget treningsstudio og et fullt utstyrt kjøkken som skaper ideelle steder å underholde. Villaen inkluderer også overnatting for de som reiser med et personalkomplement.

Hyttefasiliteter inkluderer trådløst internett, en LED-flatskjerm-TV, luksuriøse badeprodukter fra Aromatherapy Associates, sengetøy av fint bomull, putemeny og personlig musikkstasjon fra Bose.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål