WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

LUNCH & DINER

Wij geloven dat onze eetervaring een uitdrukking is van de seizoenen, waar klassieke bistrofavorieten worden geserveerd met de beste Zuid-Afrikaanse invloeden. Ons verhaal is simpel; het beste eten begint met de beste ingrediënten.

Met uitzicht op een zee van wijngaarden en olijfbomen geplant op de Simonsberg, ons uitzicht vanaf het terras strekt zich uit tot in de Banhoek vallei.

De David Collins Studio heeft een interieur ingericht met gebogen oranje lederen banketten en uitgekozen kunst. Kom mee voor een unieke dinerervaring in de prachtige omgeving van Delaire Graff Estate.

Toon meer
Toon minder

Hōseki Restaurant

ONTBIJT (alleen voor gasten van de lodge); LUNCH & DINER

Bereid je voor op een culinaire reis als geen ander in HŌSEKI, het buitengewone Japanse restaurant op Delaire Graff Estate. De naam „HŌSEKI” is van grote betekenis en vertaalt zich van het Japans naar „juweel”, een eerbetoon aan Laurence Graff OBE, de eigenaar en gerenommeerde diamantaire van Delaire Graff Estate.

Het menu belooft een symfonie van hedendaagse gerechten, doordrenkt met de creatieve genialiteit en uitbundigheid die chef-kok Virgil Kahn kenmerkt. Elk gerecht is een meesterwerk, gemaakt om van te genieten en te delen, waardoor de geest van de Japanse cultuur en tradities naar een hoger niveau wordt getild.

Kenmerkende gerechten zijn onder meer togarashi, robata-aubergine en gefermenteerde chili-soja; softshellkrab en doubanjiang-aioli; en de voortreffelijke struisvogeltartaar en tamago, terwijl als toetje lieverd, frambozensorbet en gekonfijte bloedsinaasappel een gedenkwaardige afsluiting van de ervaring zullen zijn. Een apart degustatiemenu in de stijl van omakase, wat zich vertaalt naar „Ik laat het aan jou over”, dat je meeneemt naar het rijke culturele erfgoed van Japan.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Delaire Graff Lodges & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen