WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

LUNCH & DINER

Wij geloven dat onze eetervaring een uitdrukking is van de seizoenen, waar klassieke bistrofavorieten worden geserveerd met de beste Zuid-Afrikaanse invloeden. Ons verhaal is simpel; het beste eten begint met de beste ingrediënten.

Met uitzicht op een zee van wijngaarden en olijfbomen geplant op de Simonsberg, ons uitzicht vanaf het terras strekt zich uit tot in de Banhoek vallei.

De David Collins Studio heeft een interieur ingericht met gebogen oranje lederen banketten en uitgekozen kunst. Kom mee voor een unieke dinerervaring in de prachtige omgeving van Delaire Graff Estate.

Toon meer
Toon minder

Indochine Restaurant

BINDER (alleen gasten van de lodge); LUNCH & DINER

Onze op Azië geïnspireerde keuken in Indochine is een suggestief, gastronomisch eettheater, waar delicate smaken tot leven komen en elk gerecht synoniem is met vitaliteit, wellness en gezond leven. Ontdek Aziatische tapas die zijn veranderd in een kunstvorm, of beleef een theeceremonie, zoek kenmerkende gerechten zoals varkensbuik en eend — alles wordt geserveerd om een zintuiglijke dinerervaring te creëren.

Kom en geniet van elk moment van uitgebalanceerde Aziatische smaken in onze intieme setting. Binnen zorgt een levendig blauw en koperkleurenpalet voor een rustgevende achtergrond. Dineer onder de prachtige Swallows in Flight kunstinstallatie, gebeeldhouwd door Lionel Smit en Andre Stead, waar meer dan 1300 zwaluwen deel uitmaken van de ongelooflijke uitzichten die zich uitstrekken tot de Tafelberg.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Delaire Graff Lodges & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen