WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

The Delaire Graff Owner's Villa

(1 Eenheid/villa)

Luxe en weelde op grote schaal, onze privé, volledig uitgeruste villa met vier slaapkamers biedt plaats aan maximaal acht gasten. Prachtig ontworpen en samengesteld door de beroemde David Collins Studio, de Villa omvat meer dan 660 vierkante meter en is voorzien van op maat gemaakte materialen en elegante zachte meubels. De muren zijn versierd met originele kunstwerken van enkele van de meest gevierde Afrikaanse kunstenaars, persoonlijk samengesteld door Laurence Graff uit zijn privécollectie.

Een eigen buitenruimte biedt de gasten de mogelijkheid om te genieten van de zon in volledige afzondering. Neem een duik in het 14 meter lange zwembad of jacuzzi terwijl u geniet van het onovertroffen uitzicht op de wijngaarden en de bergen van het landgoed, waar de Kaapse Wijnlanden bekend om zijn.

Het verfijnde interieur beschikt over een woonkamer, eetkamer, multifunctionele ruimte, een eigen fitnessruimte en een volledig uitgeruste keuken, waardoor ideale ruimtes worden gecreëerd om te vermaken. De Villa biedt ook accommodatie voor gasten die reizen met een personeelsaanvulling.

Tot de voorzieningen van de lodge behoren draadloos internet, een LED-flatscreen-tv, luxe badkamerproducten van Aromatherapy Associates, fijn katoenen beddengoed, kussenmenu en een persoonlijk muziekstation van Bose.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Delaire Graff Lodges & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen