WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

0:00

Delaire Graff Estate Arrival

Arrival at Delaire Graff Estate- The Jewel of the Cape Winelands
0:00

Delaire Graff Estate Owner's Villa

One of the most exclusive private residences in Southern Africa, every facet of the 660 m² Owner’s Villa has been designed to provide guests with the ultimate Cape Winelands experience.
0:00

Delaire Graff Superior Lodge

Our Superior Lodges are architectural works of art with interiors by the celebrated David Collins Studio. Set amongst indigenous gardens and vineyards, with iconic Cape Winelands views, enjoy unsurpassed comfort in sublime surrounds.
0:00

Delaire Graff Estate Art and Gardens

A botanical paradise nestled within a dramatic mountain setting, discover acres of tranquil gardens planted to reflect the changing seasons. Spectacularly in bloom every day of the year, the Estate acts as an incredible backdrop for art and sculpture, where Laurence Graff’s personal collection is a carefully curated to showcase South Africa’s finest contemporary artists.
0:52

Landgoed Delaire Graff

Een botanisch paradijs in onze dramatische bergachtige omgeving, ontdek acres van rustige kleuren geplant om de veranderende seizoenen te weerspiegelen, spectaculair in bloei elke dag van het jaar. Flora en fauna spelen hier op het landgoed een bijzondere rol als een ongelooflijke leefomgeving voor onze kunst en beeldhouwkunst — een geurige, vredige tuin toevluchtsoord.
0:39

Delaire Graff Estate Oogst

De combinatie van Maritime en berg is een zeer uniek terroir, en hier in Stellenbosch creëert het onze bekroonde Delaire Graff wijnen. Een verkoelende Atlantische zeebries spoelt over onze steile glooiende wijngaarden en geeft ons een rijke intensiteit van fruit. Delaire Graff wijnen behoren tot de meest prestigieuze op het zuidelijk halfrond. Ons unieke terroir, op de top van de panoramische bergpas Helshoogte, verkent onze ambitieuze wijnmaker oogst na oogst.
0:39

Delaire Graff Landgoed Superior Lodge

Een rustige ruimte, de ultieme ontsnapping uit de wijnlanden — gebouwd door ambachtslieden en ontworpen door de beroemde David Collins Studio, een verblijf in een van onze Lodges is een onvergetelijke ervaring. Thuis in het landschap, welkom op een plek waar luxe, rust en service samenkomen.
0:39

Delaire Graff Estate Aankomst

Welkom bij onze luxe wijnlandsbeleving op Delaire Graff Estate, een toonaangevende bestemming voor wijn, kunst en gastvrijheid in een ongeëvenaarde omgeving. Ontworpen met de veeleisende internationale reiziger in het achterhoofd, geniet u van een adembenemend uitzicht op de Stellenbosch-vallei.
0:37

Delaire Graff Kunst

Delaire Graff Estate is een kunstbestemming van wereldklasse in het Stellenbosch-dal en biedt kunstliefhebbers een zeldzame kans om enkele van de persoonlijke kunstcollectie van Laurence Graff in een uitstekende setting te bekijken. De collectie van Laurence Graff op het Estate wordt vaak uitgeroepen tot een van de beste kunstverzamelaars ter wereld en is een zorgvuldig samengestelde showcase van enkele van de beste hedendaagse kunstenaars van Zuid-Afrika.
0:31

Hosekirestaurant Delaire Graff Estate

Ons Japanse restaurant Hōseki is een suggestief, gastronomisch eettheater, waar delicate smaken tot leven komen en elk gerecht synoniem staat voor vitaliteit, welzijn en gezond leven.
0:39

Delaire Graff Estate roomservice

Een echt verfijnde wijnlands-ervaring, verblijf in een Delaire Graff Lodge en leg dat ultieme gevoel van ontsnapping vast. De gastvrije, kalme en zachte holistische ethos van onze Lodges is om gasten een elegant toevluchtsoord te bieden. Geniet van lichte en luchtige ruimtes en ruime interieurs, zorgvuldig ontworpen met alles wat de veeleisende internationale reiziger nodig heeft. Onze rustige Lodges zijn toevluchtsoord om te ontspannen en tot rust te komen.
0:40

Delaire Graff Landgoed Eigenaren Villa

Pinnacle van luxe leven
0:30

Delaire Graff Landgoed Spa

Uw reis naar totale ontspanning en welzijn begint bij Delaire Graff Spa. Gelegen in een eigen unieke omgeving, hebben we vijf elegante Spa suites voor gasten om een geheel meer ijle rust te ervaren, waar de perfectie en behandelingen van de huid het lichaam en de geest laten gloeien.
0:41

Delaire Graff Estate wijnlounge

De Wine Lounge is onze gastvrije, kunstrijke proefruimte en een elegant toevluchtsoord om te ontspannen met een glas Delaire Graff-wijn. Gelakte vloeren leiden naar de ramen van vloer tot plafond die ons beroemde uitzicht omlijsten. De perfecte plek om te ontspannen in de zomer is ons terras, of de winter binnen door te brengen met een knetterend vuur.

Navraagformulier

Delaire Graff Lodges & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen