WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Giraffe’s Nest

Er is geen beter zicht op de struik dan een vogeloogje, en dit is precies wat Giraffe's Nest biedt. Hier brengt u de nacht door in luxe comfort en toch één met de wildernis, hoog op een hoogte van een vakkundig gebouwd boomhuis met uitzicht op de Xanatsi Dam.

Giraffe's Nest biedt alle comfort en verwennerij van Geiger's Camp, met weelderige bedden en knusse stoelen op het uitkijkdek, evenals een eco-badkamer, zodat u niet van uw platform boven de bush naar beneden hoeft te klimmen. Om je echt naadloos te voelen met de natuur, kun je het voorste deel van het dak open laten om vanuit je bed naar de luifel van sterren te kijken terwijl je luistert naar de roep van hyena, leeuw en nachtzwalje. Als er regen komt, bedek je gewoon het intrekbare canvas dak.

Als Giraffe's Nest uw keuze is voor de nacht, wordt u kort voor zonsondergang naar de dam begeleid. Onze gids beschrijft de avond voordat u alleen laat om te genieten van de rust en privacy van deze geïnspireerde toevoeging aan de Motswari portfolio tot de volgende ochtend. Drankjes en een heerlijk diner zijn inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

Wildlife and Safari's

De Big Five (neushoorn, olifant, leeuw, luipaard en buffels) zijn overvloedig aanwezig in dit deel van het Timbavati Natuurreservaat, en zelfs als uw verblijf kort is, zult u zeker al deze geweldige dieren tegenkomen tijdens uw game drives van Geiger's Camp. Niet te vergeten de andere vlaktes spel en de kleinere wezens die bijdragen aan dit uitgebreide en oude natuurlijke ecosysteem... ze zijn net zo fascinerend. Onze gidsen zijn bewoners van het gebied, dus samen met hun uitgebreide wetenschappelijke kennis hebben ze een intieme en gepassioneerde band met het bushveld en zijn bewoners. Chad Cocking, bijvoorbeeld, groeide hier op als een jongen, en na zijn afstuderen met een diploma in milieubeheer, is hij teruggekeerd naar de plek waar hij graag de hoofdveldgids is.

De beste manier om de bush te ervaren is om je omgeving in de loop van de tijd echt te vertragen en nauwlettend in de gaten te houden, zodat de game drives drie en een half uur lang zijn in open Land Rovers, bij zonsopgang en zonsondergang, zodat je wordt getrakteerd op de mooiste scènes van natuur en wilde dieren die de Timbavati te bieden heeft. Zonsondergangen in Afrika worden gezegd als nergens anders op aarde, dus de zonsondergang game drives die tot in de avond gemakkelijk zijn, zijn een must, niet in de laatste plaats omdat een enorme cast van nachtelijke wilde dieren het toneel neemt, waaronder hyena, honingdas, civet, struikbaby's en uilen. Vogelwakers vinden ondertussen een groot aantal gevleugelde exemplaren om af te vinken, want er zijn meer dan 350 vogelsoorten om het hele jaar door te spotten.

Voor een nog intiemere interactie

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen