WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Privacy, elegantie met een vleugje rustieke charme en een groot gevoel van rust — dit is waar gasten naar kunnen uitkijken in Geiger's Camp. Een weelderig Afrikaans avontuur is in petto, in het Private Natuurreservaat Timbavati en Umbabat. Deze schuilplaats ligt op een bergkam en biedt een panoramisch uitzicht op de rivier de Nhlaralumi en het terrein Big Five.

Geiger's Camp was oorspronkelijk een traditioneel familiehuis en behoudt zo een huiselijke sfeer, buiten haar luxe. De muren zijn versierd met prachtige kunstwerken, geschilderd door eigenaar Marion Geiger-Orengo, die de pracht van het buitenleven binnenin pekelen.

Geiger's Camp is een exclusieve schuilplaats gebouwd van steen en steen en bestaat uit vier privékamers, elk met een eigen terras met uitzicht op de bush. Dit kamp is bij uitstek geschikt voor gezinnen of kleine groepen van maximaal zes personen die samen reizen. Elke kamer is uniek en smaakvol ingericht door eigenaar, Marion Geiger-Orengo, samen met binnenhuisarchitect David Strauss in Kaapstad. Het hoofddek van het kamp heeft een eigen ovaal overloopzwembad met ononderbroken uitzicht op de bush, maar gasten kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van het Main Camp, op slechts twee kilometer afstand.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen