WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Pool Terrace

Geiger's Camp beschikt over een eigen, exclusief terras met een zwembad en ligstoelen voor privégebruik. Gasten hebben het plezier om te worden bediend door toegewijd personeel terwijl ze het omliggende landschap absorberen in deze ontspannende ruimte. Het terras kijkt uit op de struik en biedt de gasten een glimp van dieren die door hun natuurlijke leefomgeving bewegen.

Toon meer
Toon minder

Lounge

De lounge, die uitkomt op het terras, met uitzicht op de omliggende bush, biedt gasten een luxe ruimte om te ontspannen en te genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur. Het is weer een privé en comfortabele plek van waaruit gasten kunnen uitkijken naar dieren die zich kunnen koesteren in deze prachtige Afrikaanse omgeving.

Toon meer
Toon minder

Open Air Boma

Lantaarns en een gecontroleerde vuurkorf vormen een verleidelijke sfeer in de privé, openlucht boma, gelegen in Geiger's Camp. Inheemse vegetatie en Afrikaanse inrichting geven een uitnodigend tintje aan deze verfijnde eetzaal, die slechts een handvol tafels bevat, elk mooi aangelegd, met veel aandacht voor detail.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen