WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Villas

(6 rooms)

Bisates sofistikerede arkitektoniske og interiørdesign er forankret i den rwandiske bygningstradition som eksemplificeret i designet af det kongelige palads i den traditionelle monark. Denne sfæriske, syntetisk stråtækt struktur gentager de tusinder af bakker, der prikker det rwandiske landskab, mens det rigt detaljerede interiør udviser overflader og skærme lavet af en række vævede materialer med stærk resonans i rwandisk kultur.

Hver 91 kvadratmeter Forest Villa består af en generøs, men alligevel intim kombination af receptionsplads, luksuriøst soveværelse og eget badeværelse, alt opvarmet af en central pejs - og med en betagende udsigt ud over et privat dæk mod majestætiske Mount Bisoke.

Med kun seks villaer, den virkelige generøsitet i den rwandiske sammenhæng er mængden af privat og eksklusiv plads, der omgiver Bisate, cosseting det i et sjældent naturlandskab fyldt med Albertine Rift biodiversitet og skønhed. Den skræddersyede, smarte interiører er et velkomment tilbagetog efter en spændende, og opløftende, gorilla trek.

Bisates overlegne gæstfrihed er inspireret af dets sprudlende personale, kulturelle interaktioner og dets sofistikerede, sundhedsbevidst spisning.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål