WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Rooms

(6 rooms)

Bisates sofistikerede arkitektoniske og indvendige design er forankret i den rwandiske bygningstradition, som eksemplificeret i udformningen af kongeslottet i den traditionelle monark. Denne sfæriske, syntetiske stråtækte struktur ekkoer de tusindvis af bakker, der prikker det rwandiske landskab, mens det rigt detaljerede interiør udstiller overflader og skærme lavet af forskellige vævede materialer med stærk resonans i rwandiske kultur.

Hver 91 kvadratmeter Forest Villa består af en generøs men intim kombination af soveværelse, modtagelse plads og badeværelse, alle opvarmet af en central pejs og med ånde tager udsigt ud over din private dæk mod Mount Bisoke. Med kun seks villaer, den virkelige generøsitet i Rwandas kontekst er mængden af private og eksklusive rum, der omgiver Bisate, kosseting det i et sjældent naturlandskab fyldt med Albertine Rift biodiversitet og skønhed.

Denne lejr kan rumme 12 gæster og 04 guide/pilot/tour ledere deling.

06 x enheder i alt bestående af:

- 06 x tvillingeseng villaer, med dobbeltseng konverteringer mulig.

Plus guide/pilot/rejseleder indkvartering bestående af:

- 02 x enkeltværelser med 2 enkeltsenge og fælles badeværelse (ikke af samme standard som gæstevilla).

Villa Beskrivelse

- En-suite faciliteter med indendørs bruser, badekar og dobbelt håndvask forfængelighed, separat toilet, pejs, lænestole, bagagebærer, te- og kaffefaciliteter, elektronisk værdiboks og minibar.

- Gratis trådløs internetforbindelse kun i villa.

- Der er monteret tovejs nødradioer i villaerne på Bisate Lodge og kan benyttes af gæsterne til at kontakte lejrledelsen i tilfælde af en nødsituation. Nævnte radioer er på et lukket kredsløb og inter-villa kommunikation er ikke tilgængelig.

- Badekåber, flydende sæbe, shampoo og balsam, bodylotion, insektmiddel, badehætter, forfængelighed kit med vatpinde og vatkugler, vævsdispenser, vaskepulver (til smalls), paraply og rumspray leveres i hver villa.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål