WeTu Analytics

Bisate Lodge

Bisate Lodge – Gorilla Trekking

De legendariske Virunga Mountains i nordøst er hjemsted for vulkaner, skår af sky skov og halvdelen af verdens samlede befolkning af kritisk truede bjerggorillaer. Rwandas primater er uden sidestykke, og Bisate Lodge er den perfekte base for bjerggorilla trekking. Denne spændende udflugt finder sted fra Volcanoes National Park hovedkvarter, hvor gæsterne er tildelt en af de tolv habituated gorilla familier for en en-times ærefrygtindgydende møde.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – Golden Monkey Trekking

Se denne smukt farvede primat, som er endemisk for området og bor i grupper på mellem 30 til 80 personer i Parkens bambus skov.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – Guided Walks In Volcanoes National Park

Beliggende i udkanten af Volcanoes National Park, og en let køretur til parkporten, Bisate ligger i et udsigtspunkt, der føles som en del af parken, tilbyder en betagende udsigt over seks vulkaner, inklusive Bisoke, Karisimbi og Mikeno.

En heldags guidet vandretur til toppen af Mount Bisoke (3 711 meter) kan være anstrengende, men det er værd at gøre med flot udsigt over regnskoven og kratersøen. Udforsk mangfoldigheden af levesteder, og synligt opdage det blomstrende dyreliv.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – Nursery Visit & Tree Planting

En af Bisate-agronomerne viser dig rundt i træplanteskolen og hjælper dig med at plante en sæbe som en del af vores visionære genplantningsprojekt. Inkluderer et besøg i Bamboo Greenhouse for at se vores større oprindelige træplanteskoleindsats.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – Meet The Community

Guidet besøg i det nærliggende samfund og medlemmer af kooperativet, herunder de landmænd, der dyrker og sælger deres grøntsager til Bisate Lodge.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulær, udfordrende vandretur til Dian Fosseys gravplads og ruinerne af hendes Karisoke Research Centre, der ligger i sadlen Bisoke og Karisimbi vulkaner i en højde på ca. 3 000 meter.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda rummer tidlige ankomster og senere afgange, hvilket giver mere fleksibilitet med overførsler ind og ud af lodgen. Yderligere forbedring af vores gæsteoplevelse vil tilbuddet på Bisate Kwanda give gæsterne mulighed for at brusebad, ændre, få et let måltid, besøge Bisate Boutique fyldt med varer fra Rwanda (køb mod et ekstra gebyr), få en massage (behandlinger mod et ekstra gebyr), eller bare slappe af i den uformelle lounge med pejs, mens du nyder den fejende udsigt med udsigt over den økologiske køkkenhave og genplantning indsats mod vulkaner National Park.

Kwanda er et Kinyarwanda ord, der betyder vækst eller ekspansion; et sted at samle; en gave - som alle tre perfekt opsummere dag loungens unikke tilbud. Beliggende tæt på den vigtigste lodge, gemt ude af syne, Bisate Kwanda har lokale håndværkere at takke for sin unikke rwandiske smag. Fra håndværktøj træredskaber og madbrædder til delikat porcelæn, slående indgangsgulve og gange, vulkanske stenvægge og facings, håndvævede kurve og dækkeservietter og havepotter, alt er designet og håndlavet af rwandere til at skabe en virkelig autentisk atmosfære.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Wilderness og Olympus har slået sig sammen om at bruge deres avancerede tjenester og kombineret passion for dyrelivsfotografering for at sikre den igangværende bevarelse og beskyttelse af Afrikas fjerntliggende vildmark områder, samtidig med at de bidrager til styrkelse af lokale mennesker gennem bevarelse uddannelse.

Vi er stolte af at samarbejde med en ligesindet virksomhed som Olympus. Sammen deler vi ikke kun en kærlighed til dyrelivsfotografering, vi har et lignende sæt værdier og idealer om at gøre en større, positiv indvirkning på verden og vores plads i den.

Olympus Tough TG-5 kameraet er den ultimative partner for de mest udfordrende eventyr, som gorilla trekking eller andre aktiviteter i Volcanoes National Park. Olympus Tough! Kameraet er vandtæt, stødsikker, knusesikker, frysesikker og støvtæt til eventyrrejser. Den har 4K-video og RAW-optagelse til de perfekte billeder og videoer, mens du udforsker. Den vandtætte ydeevne gør det muligt at tage de bedste billeder i regnskoven, og kameraet er robust med en indvendig beskyttende struktur. Kameraernes evne til at håndtere svagt lys er nøglen til et fantastisk billede af gorillaerne og andre dyreliv i deres naturlige habitat. Kameraet er let og let at betjene, ideelt til vandreture eller til brug under et landsbybesøg på Bisate.

* Olympus Photo Hub erfaring afhængig af kameraets tilgængelighed.

Show More
Show Less

Bisate Lodge – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Dian Fossey Gorilla Fund blev etableret i 1967 og arbejder for at beskytte og studere gorillaer og deres levesteder samt at styrke folk, der bor i nærheden af deres skovhjem. Med et team på hundredvis, der arbejder i Rwanda og Congo, er Fossey Fund verdens længste og største organisation, der udelukkende er dedikeret til gorillabevarelse.

I 2022 flyttede organisationen til sit første permanente formål bygget hjem, Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Beliggende i et smukt, genplantet landskab nær vulkanerne National Park er det værd at besøge, med et stop på campus let at tilføje under et ophold på Bisate eller Sabyinyo Silverback Lodge.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Ingen ekstra omkostninger udover entré, og kan opleves enten ved ankomst eller afrejse, eller om eftermiddagen efter gorilla trekking.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål