WeTu Analytics

Bisate Lodge

Meet the Community

Guidet besøg i det nærliggende samfund og medlemmer af kooperativet, herunder de landmænd, der dyrker og sælger deres grøntsager til Bisate.

Show More
Show Less

Mountain Gorilla Trekking

Gorilla trekking finder sted fra Volkanoes National Park hovedkvarter, hvor gæsterne er tildelt en af de tolv habituated gorilla grupper for en en-times møde.

Show More
Show Less

Golden Monkey Trekking

Se denne smukt farvede primat, som er endemisk for området og bor i grupper på mellem 30 til 80 personer i Parkens bambus skov.

Show More
Show Less

Guided Walks in Volcanoes National Park

En hel dag guidet vandretur til toppen af Mount Bisoke (3 711m) kan være anstrengende, men er værd at gøre en indsats, tilbyder en flot udsigt over regnskoven og kratersøen

Show More
Show Less

Nursery Visit and Tree Planting

Bisate's agronom, Jean-Moise, vil vise dig rundt i hans planteskole og hjælpe dig med at plante et ungt træ som en del af vores projekt til genplantning af skov. Omfatter et besøg i Bamboo Greenhouse for at se vores indsats for genplantning af skov.

Show More
Show Less

Hike to Dian Fossey’s Grave and Karisoke

En spektakulær, udfordrende vandretur til Dian Fosseys grav og ruinerne af hendes Karisoke Forskningscenter, der ligger i sadlen på Bisoke og Karisimbi vulkaner i en højde på ca. 3.000 meter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

Fornavn
Efternavn
Email Adresse
Telefon Nummer
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål