WeTu Analytics

Bisate Lodge

Meet The Community

Guidet besøg i det nærliggende samfund og medlemmer af kooperativet, herunder de landmænd, der dyrker og sælger deres grøntsager til Bisate.

Show More
Show Less

Mountain Gorilla Trekking

Gorilla trekking finder sted fra Volcanoes National Park hovedkvarter, hvor gæsterne er afsat til en af de tolv habituated gorilla familier for en time møde.

Show More
Show Less

Golden Monkey Trekking

Se denne smukt farvede primat, som er endemisk for området og bor i grupper på mellem 30 til 80 personer i Parkens bambus skov.

Show More
Show Less

Guided Walks In Volcanoes National Park

En hel dags guidet vandretur til toppen af Mount Bisoke (3 711 meter) kan være anstrengende, men er umagen værd, og tilbyder flot udsigt over regnskoven og kratersøen.

Show More
Show Less

Nursery Visit and Tree Planting

Bisate's agronom, Jean-Moise, vil vise dig rundt i hans planteskole og hjælpe dig med at plante et ungt træ som en del af vores projekt til genplantning af skov. Omfatter et besøg i Bamboo Greenhouse for at se vores indsats for genplantning af skov.

Show More
Show Less

Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulær, udfordrende vandretur til Dian Fosseys grav og ruinerne af hendes Karisoke Forskningscenter, der ligger i sadlen på Bisoke og Karisimbi vulkaner i en højde på ca. 3.000 meter.

Show More
Show Less

Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda rummer tidlige ankomster og senere afgange, hvilket giver mere fleksibilitet med overførsler ind og ud af hytten. Yderligere forbedring af vores gæst oplevelse, tilbud på Bisate Kwanda vil give gæster mulighed for at brusebad, ændre, spise et let måltid, besøge Bisate Boutique fyldt med varer fra Rwanda (køb mod et ekstra gebyr), få en massage (behandlinger mod et ekstra gebyr), eller blot slappe af i den uformelle lounge med pejs, mens du nyder den flotte udsigt over den økologiske køkkenhave og genplantning indsats mod vulkaner National Park.

Kwanda er et Kinyarwanda ord, der betyder vækst eller ekspansion; et sted at samle; en gave - som alle tre perfekt opsummerer dagloungens unikke tilbud. Bisate Kwanda ligger tæt på hovedhytten, gemt ude af syne, og byder på lokale håndværkere at takke for sin unikke rwandiske smag. Alt er blevet designet og håndlavet af rwandans for at skabe en ægte autentisk atmosfære, lige fra håndværktøj til træredskaber og madplader til delikate porcelæn, slående indgangsgulve og gangarealer, vulkanske stenvægge og facings af håndvævede kurve og dækkeservietter samt havepotter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål