WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Wilderness Bisate – Gorilla Trekking *

De legendariske Virunga-bjerge i nordøst er hjemsted for vulkaner, skår af skyskov og halvdelen af verdens samlede befolkning af truede bjerggorillaer. Primaterne i Rwanda er uden sidestykke, og Wilderness Bisate er den perfekte base for bjerggorilla-trekking. Denne spændende udflugt finder sted fra Volcanoes National Park hovedkvarter, hvor gæsterne tildeles en af de tolv habituerede gorillafamilier til et times ærefrygtindgydende møde.

* Gorilla Trekking Tilladelser, Per person, mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – Golden Monkey Trekking

Se denne smukt farvede primat, som er endemisk for området og bor i grupper på mellem 30 til 80 personer i Parkens bambus skov.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – Guided Walks In Volcanoes National Park

Beliggende i udkanten af Volcanoes National Park, og en let køretur til parkporten, Wilderness Bisate ligger i et udsigtspunkt, der føles som en del af parken, tilbyder en betagende udsigt over seks vulkaner, inklusive Bisoke, Karisimbi og Mikeno.

En heldags guidet vandretur til toppen af Mount Bisoke (3 711 meter) kan være anstrengende, men det er værd at gøre med flot udsigt over regnskoven og kratersøen. Udforsk mangfoldigheden af levesteder, og synligt opdage det blomstrende dyreliv.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – Nursery Visit & Tree Planting

En af Wilderness Bisate agronomer vil vise dig rundt i træplanteskolen og hjælpe dig med at plante en ungt træ som en del af vores visionære genplantningsprojekt. Inkluderer et besøg i Bamboo Greenhouse for at se vores større oprindelige træplanteskoleindsats.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – Meet The Community

Guidet besøg i det nærliggende samfund og medlemmer af kooperativet, inklusive landmændene, der dyrker og sælger deres grøntsager til Wilderness Bisate.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulær, udfordrende vandretur til Dian Fosseys gravplads og ruinerne af hendes Karisoke Research Centre, der ligger i sadlen Bisoke og Karisimbi vulkaner i en højde på ca. 3 000 meter.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – Bisate Kwanda Offering *

Bisate Kwanda rummer tidlige ankomster og senere afgange, hvilket giver mere fleksibilitet med overførsler ind og ud af lodgen. Tilbuddet på Bisate Kwanda forbedrer vores gæsteoplevelse yderligere og giver gæsterne mulighed for at bade, skifte tøj, spise et let måltid, besøge Wilderness Bisate Boutique fyldt med varer fra Rwanda (køb mod tillægsgebyr), få massage (behandlinger mod et tillægsgebyr) eller blot slappe af i den uformelle lounge med pejs, mens du nyder den fantastiske udsigt over den økologiske køkkenhave og skovrejsningen mod Volcanoes National Park.

Kwanda er et Kinyarwanda-ord, der betyder vækst eller ekspansion; et sted at samles; en gave - som alle tre perfekt opsummerer dagloungens unikke tilbud. Beliggende tæt på hovedlodgen, gemt ude af syne, har Bisate Kwanda lokale håndværkere at takke for sin unikke rwandiske smag. Fra håndværktøjede træredskaber og madbrædder til delikat porcelæn, slående indgangsgulve og gange, vulkanske klippevægge og facader, håndvævede kurve og dækkeservietter og havekrukker, alt er designet og håndlavet af rwandere for at skabe en virkelig autentisk atmosfære.

* Alle aktiviteter i Volcanoes National Park kræver tilladelse (per person) mod tillægsgebyr. Den private gorillatrekning er mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Wilderness og Olympus har slået sig sammen om at bruge deres avancerede tjenester og kombineret passion for dyrelivsfotografering for at sikre den igangværende bevarelse og beskyttelse af Afrikas fjerntliggende vildmark områder, samtidig med at de bidrager til styrkelse af lokale mennesker gennem bevarelse uddannelse.

Vi er stolte af at samarbejde med en ligesindet virksomhed som Olympus. Sammen deler vi ikke kun en kærlighed til dyrelivsfotografering, vi har et lignende sæt værdier og idealer om at gøre en større, positiv indvirkning på verden og vores plads i den.

Olympus Tough TG-5 kameraet er den ultimative partner for de mest udfordrende eventyr, som gorilla trekking eller andre aktiviteter i Volcanoes National Park. Olympus Tough! Kameraet er vandtæt, stødsikker, knusesikker, frysesikker og støvtæt til eventyrrejser. Den har 4K-video og RAW-optagelse til de perfekte billeder og videoer, mens du udforsker. Den vandtætte ydeevne gør det muligt at tage de bedste billeder i regnskoven, og kameraet er robust med en indvendig beskyttende struktur. Kameraernes evne til at håndtere svagt lys er nøglen til et fantastisk billede af gorillaerne og andre dyreliv i deres naturlige habitat. Kameraet er let og let at betjene, ideelt til vandreture eller til brug under et landsbybesøg på Bisate.

* Olympus Photo Hub erfaring afhængig af kameraets tilgængelighed.

Show More
Show Less

Wilderness Bisate – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Dian Fossey Gorilla Fund blev grundlagt i 1967 og arbejder for at beskytte og studere gorillaer og deres levesteder samt at styrke folk, der bor i nærheden af deres skovhjem. Med et team på hundreder, der arbejder i Rwanda og DRC, Fossey Fund er verdens længstkørende og største organisation dedikeret udelukkende til bevarelse af gorilla.

I 2022 flyttede organisationen til sit første permanente, specialbyggede hjem, Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Beliggende i en smuk, genskovklædt landskab nær Volcanoes National Park er det værd at besøge, med et stop på campus let at tilføje under et ophold på Wilderness Bisate eller Wilderness Sabyinyo.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Ingen ekstra omkostninger udover entré, og kan opleves enten ved ankomst eller afrejse, eller om eftermiddagen efter gorilla trekking.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Bisate

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål