WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Højdepunkter

Den ultimative destination for bjerggorilla-møder.
Prisvindende, bæredygtig lodge med betagende udsigt over seks vulkaner, støder op til Volcanoes National Park.
Den første af sin art i Rwanda, Bisate Kwanda (dagstue) rummer tidligere ankomster og senere afgange i komfort og stil.

Bestemmelsessted: Wilderness Bisates seks skovvillaer, gemt i en del af rehabiliteret Virunga Massif skyskov, er usædvanlige, inde og ude. Ligger dramatisk på kanten af et eroderet vulkansk krater ved Volcanoes National Park i det nordvestlige Rwanda, lodgen har en betagende udsigt over de rugende vulkanske toppe Bisate og Karisimbi, og er inden for nem køreafstand fra parkens hovedkvarter, hvor daglige gorilla-vandreture begynder.

Erfaring: Mens du tilbringer en time med bjerggorillaerne er uden tvivl stjerneattraktionen, der er mange andre spændende møder, der venter dig i Volcanoes National Park og omgivelser - fra gylden abevandring til klatring af Mount Bisoke, vandreture til ruinen af Dian Fosseys forskningscenter, og hendes gravsted, at besøge Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund.

Tættere på hjemmet på Wilderness Bisate, gæster vil opdage utroligt fugleliv på vores naturstier, og kan plante et træ mod Bisates visionære genplantningsprojekt, eller besøg de omkringliggende samfund, der udgør en integreret del af vores fælles formål - at bevare, styrke og udvide disse ikoniske vilde lande.

Traditionel spisning er lige så inspireret. Frisk, lokalt fremskaffede, sundhedsbevidste retter serveres med sprudlende gæstfrihed, afslutter en uforglemmelig gæsteoplevelse.

Formål: Hvert øjeblik af dit ophold på Bisate vil minde dig om vores fælles formål at bevare, udvide og beskytte denne ikoniske vildmark.

Fra vores banebrydende genplantningsprojekt og lokalsamfundets opløftningsprogrammer til vores rehabiliteringsinitiativer, hver gæst har mulighed for at deltage i vores fælles vision.

Dyreliv: Volcanoes National Park giver et fristed for hundreder af verdens 1 000 eller deromkring truede bjerggorillaer. Det er også hjemsted for den gyldne abe, sidestribet sjakal, serval, sortfrontet duiker, bøffel, elefant, træ hyrax, bushbuck og egyptisk mongoose. Genets og egern kan også findes her.

Lyse og smukke solfugle som Rwenzori dobbeltkrave kan ses her sammen med over 200 andre fuglearter (hvoraf 13 er endemiske for Virunga-området). Disse inkluderer Archer's robin chat, bjerg sort boubou, mærkelig væver, bjergmaskeret apalis og Rwenzori (krave) apalis.

Testamente til vores igangværende bevarings- og genplantningsindsats, mange af disse arter kan nu ses på vores ejendom.

Wilderness Bisate: Siden åbningen i 2017 er Wilderness Bisate blevet tildelt adskillige anerkendelser for sin visionære bæredygtighedspåvirkning og fortsætter med at inspirere superlativer. Både lodgeens arkitektur, og interiøret i de seks overdådige skovvillaer med eget bad legemliggør elegant traditionerne for rwandiske royalty. Opbyggende kulturelle interaktioner, sofistikeret, sundhedsbevidst spisning, og sprudlende gæstfrihed gør alt dit ophold overlegen.

Den tankevækkende arkitektur er inspireret af rwandiske bygningstraditioner og smukt legemliggør designet af det rwandiske kongelige palads. Den opmærksomme brug af lokale materialer væver yderligere i en virkelig autentisk atmosfære.

Det er interessant at bemærke, at det sfæriske, syntetiske stråtækte strukturer gentager Land of a Thousands Hills, som det rwandiske landskab er kendt for.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Bisate

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål