WeTu Analytics

Bisate Lodge

Sted: Bisate Lodge har dramatisk udsigt over vulkantoppene Bisoke og Karisimbi, der stiger gennem skovene i nærliggende vulkaner National Park. Det er inden for nem kørsel afstand af Park Headquarters, hvorfra en gang i livet gorilla treks afgår dagligt. Udforsk omkring Bisate omfatter fællesbesøg, fugleture, gylden abe sporing og hjælpe reforest området, Gorilla Guardian Village, Twin Lakes of Ruhondo og Burera samt Dian Fosseys gravplads.

Overnatning: Seks overdådige en-suite Forest Villas er opvarmet af en central pejs og har betagende udsigt fra dækket. Hovedområdet omfatter en lounge, spisestue og bar område, vinkælder og visning dæk. Både arkitektur og interiør er forankret i rwandiske kulturelle traditioner.

Formål: Bisates vision er at være en model for bæredygtig økoturisme i Rwanda. Dens genplantnings- og rehabiliteringsprojekter har hver gæst indgået partnerskab med os om at bidrage til bevarelse af biodiversiteten og lokalsamfundets opløftelse, hvilket gør en vidtrækkende positiv indvirkning på en ikonisk truet art: bjerggorillen.

Unikke salgssteder

Bedste sted for en meningsfuld og informeret gorilla oplevelse
Den mest innovative, ansvarlige, visionære og luksuriøse lodge støder op til vulkaner National Park
Genplantning af skov, engagement i lokalsamfundet og interaktioner skaber alle en beriget oplevelse
Bisate Kwanda Dagsstue

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål