WeTu Analytics

Bisate Lodge

sted: Bisate Lodge har dramatisk udsigt over Bisoke og Karisimbi vulkan toppe stiger gennem skovene i nærliggende Volcanoes National Park. Det er inden for nem køreafstand fra Park Headquarters, hvorfra en gang i livet gorilla treks afgår dagligt. Udforskning omkring Bisate omfatter samfund besøg, fuglefugle, gyldne abe sporing, og hjælpe med at genskabe området, Gorilla Guardian Village, Twin Lakes of Ruhondo og Burera, samt Dian Fosseys gravplads.

Indkvartering: Seks overdådige Forest Villas er opvarmet af en central pejs og har betagende udsigt fra dækket. Hovedområdet omfatter opholdsstue, spise- og barområde, vinkælder og udsigtdæk. Både arkitektur og interiør er forankret i rwandiske kulturelle traditioner.

Formål: Formålet med Bisate er at være en model for bæredygtig økoturisme i Rwanda. Dens genplantning og rehabilitering projekt har hver gæst partnering med os i at bidrage til bevarelse og lokalsamfund opløftning, med en positiv indvirkning på den ikoniske truede bjerg gorilla.

Unikke salgspoint

Bedste sted for en meningsfuld og informeret gorilla oplevelse
Den mest innovative, ansvarlige, visionære og luksuriøse lodge støder op til Volcanoes National Park
Genplantning af skov, engagement i fællesskabet og interaktioner skaber alle en beriget oplevelse

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

Fornavn
Efternavn
Email Adresse
Telefon Nummer
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål