WeTu Analytics

Bisate Lodge

Placere: Bisate Lodge ligger i det naturlige amfiteater i et uddød vulkansk krater - ordet bisate betyder"stykker“ i Kinyarwanda, beskriver, hvordan keglen er blevet slidt væk af naturlig erosion. Ligger dramatisk på kanten af Volcanoes National Park (VNP), i det nordvestlige Rwanda, med spektakulær tåget udsigt over de rugende Bisoke og Karisimbi-vulkantoppe stiger gennem de afro-alpine skove - Rwanda er en af de mest spændende safari destinationer i Afrika. Lodgen er inden for nem køreafstand fra Park Headquarters, hvorfra gorilla-vandreture en gang i livet afgår dagligt. Mens gorilla trekking er stjerneattraktionen, nærliggende Volcanoes National Park tilbyder andre eventyr: klatring Mount Bisoke, besøg i Gorilla Guardian Village, gyldne abe trekking, eller et besøg på Dian Fosseys gravsted. På lodge ejendom, udforske naturstier, hvor fugle spredes, og en kamerafælde, der har optaget en første: en silverback-gorilla, der tømmer langs en sti. Plant et træ mod Bisates genplantningsprojekt, hjælper med at lokke dyrelivet tilbage til området. Eller møde medlemmer af det omkringliggende samfund, hvis liv er så integreret i lodgen.

Dyreliv: Bortset fra områdets ikoniske bjerggorillaer, andre pattedyr, der kalder Volcanoes National Park hjem, inkluderer den gyldne abe, sidestribet sjakal, serval, sortfrontet duiker, bøffel, elefant, træhyrax, bushbuck og egyptisk mongoose. Ud over, en række egern- og genet arter findes her. Af de 178 fuglearter i området er mindst 13 endemiske for Virunga-området, såsom Archer's robin chat, bjerg sort boubou, mærkelig væver, Rwenzori batis, bjergmaskeret apalis og Rwenzori (krave) apalis.

Overnatning: Siden åbningen i 2017 har Bisate Lodge fået tildelt adskillige anerkendelser for tis visionær bæredygtighedspåvirkning og fortsætter med at inspirere superlativer. Både arkitekturen i lodgen, og interiøret i de seks overdådige skovvillaer med eget bad legemliggør smukt traditionerne for rwandiske royalty. Opbyggende kulturelle interaktioner, sofistikeret, sundhedsbevidst spisning, og sprudlende gæstfrihed - alt sammen gør dit ophold overlegen.

Formål: Visionen om Bisate er at være en model for bevaringsturisme i Rwanda. Dens banebrydende genplantnings- og rehabiliteringsprojekter har hver gæst samarbejdet med os om at bidrage til bevarelse af biodiversitet og opløftning af lokalsamfundet, hvilket har en vidtrækkende positiv indvirkning på en ikonisk truet art: bjerggorillaen.

Unikke salgsargumenter

Bedste sted for en meningsfuld og informeret gorilla-oplevelse
Den mest innovative, ansvarlig, visionær og luksuriøs lodge støder op til Volcanoes National Park
Genplantning, samfundsengagement og interaktioner skaber alle en beriget oplevelse
Bisate Kwanda Day Lounge - Den første af sin art i Rwanda, forbedre vores gæsteoplevelse og komfort ved at imødekomme tidligere ankomster og senere afgange

Show More
Show Less

Enquiry Form

Bisate Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål