WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

1:01

L'experiència Singita Pamushana Lodge

Un espectacular safari africà és només el començament de l'aventura a Singita Pamushana Lodge; l'abundància de la vida silvestre, el paisatge verge i el patrimoni cultural de la població local dóna als hostes molt a explorar. El treball de conservació del Malilangwe Trust forma una part important de l'experiència, donant als hostes una comprensió més profunda de la importància de preservar aquesta extraordinària reserva. Ja sigui explorant l'arbust en una unitat de joc, observant l'art rupestre de 2.000 anys d'edat o aprenent sobre la cultura Shangaan al Kambako Living History Museum, hi ha oportunitats diàries per trobar connexió amb aquest lloc especial.
1:01

Singita Pamushana Lodge

Situat a la part alta dels turons entre roques dramàtiques, els edificis en forma orgànica de Singita Pamushana Lodge són una reminiscència de les ruïnes del Gran Zimbàbue. Les parets gruixudes, la palla meticulosa i la pedra detallada posen les bases per a interiors atrevits, inspirats en la cultura local de Shangaan. Hi ha sis suites palatines i una vil·la de cinc habitacions, totes amb piscines d'immersió privades i vista sobre el llac Malilangwe.
2:22

Singita Pamushana Lodge

El Singita Pamushana Lodge està situat a la part alta d'una cresta de pedra arenisca, vuit suites elegants del Singita Pamushana Lodge, totes amb piscines d'immersió privades, dins de la reserva natural de Malilangwe de 130.000 hectàrees, al sud-est remot de Zimbabwe.

Formulari de consulta

Singita Pamushana Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes