WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

1:01

The Singita Pamushana Lodge Experience

En spektakulær afrikansk safari er kun begyndelsen på eventyret på Singita Pamushana Lodge; overflod af dyreliv, det uberørte landskab og lokalbefolkningens kulturarv giver gæsterne meget at udforske. Bevaringsarbejdet i Malilangwe Trust udgør en væsentlig del af oplevelsen, hvilket giver gæsterne en dybere forståelse af vigtigheden af at bevare denne ekstraordinære reserve. Uanset om du udforsker bushen på et spil drev, observerer 2.000 år gamle rockkunst eller lærer om Shangaan kultur på Kambako Living History Museum, er der daglige muligheder for at finde forbindelse til dette særlige sted.
1:01

Lodge's Lodge

Singita Pamushana Lodge ligger højt oppe i bakkerne blandt dramatiske kampesten og minder om ruinerne af det store Zimbabwe. De tykke mure, omhyggelig stråtækt og detaljeret stenarbejde danner grundlaget for dristigt interiør, inspireret af den lokale Shangaan-kultur. Der er 6 palatiale suiter og en villa med 5 soveværelser, alle med private springbassiner og udsigt over Malilangwe søen.
2:22

Singita Pamushana hytte

Singita Pamushana Lodges otte elegante suiter ligger højt på en sandstenhøjderyg og ligger i Malilangwe Wildlife Reserve i Zimbabwes fjerntliggende sydøst.

Enquiry Form

Singita Pamushana Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål