WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

1:01

Singita Pamushana Lodge erfaring

En spektakulær afrikansk safari er bare begynnelsen på eventyret på Singita Pamushana Lodge; overflod av dyreliv, uberørte landskapet og kulturarven til lokalbefolkningen gir gjestene mye å utforske. Bevaringsarbeidet til Malilangwe Trust utgjør en betydelig del av opplevelsen, noe som gir gjestene en dypere forståelse av viktigheten av å bevare denne ekstraordinære reserven. Enten du utforsker bushen på en spillstasjon, observerer 2 000 år gammel rockekunst eller lærer om Shangaan-kulturen på Kambako Living History Museum, er det daglige muligheter til å finne forbindelse med dette spesielle stedet.
1:01

Singita Pamushana Lodge

Singita Pamushana Lodge ligger høyt oppe i åsene blant dramatiske steinblokker, og minner om ruinene av Great Zimbabwe. De tykke veggene, grundig tekking og detaljert steinarbeid legger grunnlaget for dristig interiør, inspirert av lokal Shangaan-kultur. Det er seks palatiale suiter og en villa med fem soverom, alle med eget, lite basseng og utsikt over innsjøen Malilangwe.
2:22

Singita Pamushana Lodge

Singita Pamushana Lodge ligger høyt oppe på en sandsteinsrygg og ligger innenfor det 130 000 mål store Malilangwe Wildlife Reserve i Zimbabwes avsidesliggende sørøst.

Spørreskjema

Singita Pamushana Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål