WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

1:01

Singita Pamushana Lodge erfarenhet

En spektakulär afrikansk safari är bara början på äventyret på Singita Pamushana Lodge; överflöd av vilda djur, orörda landskap och kulturarvet hos lokalbefolkningen ger gästerna mycket att utforska. Underhållandet av Malilangwe Trust utgör en betydande del av upplevelsen, vilket ger gästerna en djupare förståelse för vikten av att bevara denna extraordinära reserv. Oavsett om du utforskar busken på en spelenhet, observerar 2 000 år gammal rockkonst eller lär dig om Shangaan-kulturen på Kambako Living History Museum, finns det dagliga möjligheter att hitta anslutning till denna speciella plats.
1:01

Singita Pamushana Lodge

Singita Pamushana Lodge ligger högt bland de dramatiska stenblocken och påminner om Great Zimbabwes ruiner. De tjocka väggarna, noggrann halmning och detaljerade stenarbeten lägger grunden för djärva interiörer, inspirerade av den lokala Shangaan-kulturen. Det finns sex palatsliknande sviter och en villa med fem sovrum, alla med privata avsvalkningspooler och utsikt över sjön Malilangwe.
2:22

Singita Pamushana Lodge

Singita Pamushana Lodges åtta eleganta sviter, alla med privata avsvalkningspooler, ligger högt upp på en sandstensås, inom det 130 000 hektar långa djurreservatet Malilangwe i Zimbabwes avlägsna sydost.

Förfrågningarformulär

Singita Pamushana Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor