WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

1:01

De Singita Pamushana Lodge ervaring

Een spectaculaire Afrikaanse safari is slechts het begin van het avontuur in Singita Pamushana Lodge; de overvloed aan wilde dieren, het ongerepte landschap en het culturele erfgoed van de lokale bevolking geeft gasten veel te ontdekken. Het instandhoudingswerk van de Malilangwe Trust vormt een belangrijk onderdeel van de ervaring en geeft de gasten een dieper inzicht in het belang van het behoud van dit buitengewone reservaat. Of het nu gaat om het verkennen van de bush op een game drive, het observeren van 2.000 jaar oude rockkunst of het leren van de Shangaan cultuur in het Kambako Living History Museum, er zijn dagelijkse mogelijkheden om verbinding te vinden met deze bijzondere plek.
1:01

Singita Pamushana Lodge

De organische gebouwen van Singita Pamushana Lodge liggen hoog in de heuvels tussen dramatische rotsblokken en doen denken aan de ruïnes van Great Zimbabwe. De dikke muren, het nauwgezette rieten en het gedetailleerde steenwerk leggen de basis voor gedurfde interieurs, geïnspireerd door de lokale Shangaan cultuur. Er zijn zes paleiselijke suites en een villa met vijf slaapkamers, allemaal met eigen dompelbaden en uitzicht over het meer van Malilangwe.
2:22

Singita Pamushana Lodge

De acht elegante suites van de Singita Pamushana Lodge liggen hoog op een zandstenen kam, allemaal met eigen dompelbaden, en bevinden zich in het Malilangwe Wildlife Reserve van 130.000 hectare in het afgelegen zuidoosten van Zimbabwe.

Navraagformulier

Singita Pamushana Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen