WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Rooms

(6 habitacions)

sofisticat disseny arquitectònic i interior de Bisate té les seves arrels en la tradició de l'edifici de Rwanda, com exemplificat en el disseny del Palau Reial del monarca tradicional. Aquesta esfèrica, estructura de palla sintètica es fa ressò dels milers de turons que esquitxen el paisatge de Rwanda, mentre que l'interior ricament detallat exhibeix superfícies i pantalles fetes d'una varietat de materials teixits amb una forta ressonància en la cultura de Rwanda.

Cada 91 metres quadrats Forest Villa consta d'una generosa i íntima combinació de dormitori, espai de recepció i bany, tot escalfat per una llar de foc central i amb alè prendre vistes a la coberta privada cap a Mount Bisoke. Amb només sis viles, la generositat real en el context de Rwanda és la quantitat d'espai privat i exclusiu que envolta Bisate, cosseting en un paisatge natural rar ple de biodiversitat i bellesa Albertine Rift.

Aquest campament té capacitat per a 12 convidats i 04 guies/pilots/líders turístics que comparteixen.

06 x unitats en total comprèn:

- 06 x viles amb dos llits, amb possibilitat de conversions de llit de matrimoni.

A més de guia/pilot/tour leader allotjament compost per:

- 02 x habitacions individuals amb dos llits individuals i instal·lacions compartides (no del mateix estàndard que una vila de convidats).

Descripció de la vila

- Instal·lacions amb bany privat amb dutxa interior, banyera i lavabo doble, lavabo separat, llar de foc, butaques, portaequipatges, instal·lacions per preparar te i cafè, caixa forta electrònica i minibar.

- Connexió a Internet sense fil de cortesia només en vila.

- S'han instal·lat ràdios d'emergència de dues vies a les viles de Bisate Lodge i poden ser utilitzats pels clients per contactar amb la gestió del campament en cas d'emergència només. Aquestes ràdios es troben en un circuit tancat i la comunicació entre vil·les no està disponible.

- A cada vila es subministren barnussos, sabó líquid, xampú i condicionador, loció corporal, repel·lent d'insectes, gorres de dutxa, kit de vanitat amb hisops amb punta de cotó i boles de cotó, dispensador de teixits, pols de rentat (per a petits), paraigua i esprai d'habitació.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bisate Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes