WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Villas

(6 habitacions)

El sofisticat disseny arquitectònic i d'interiors de Bisate està arrelat en la tradició constructiva ruandesa com s'exemplifica en el disseny del Palau Reial del monarca tradicional. Aquesta estructura de palla esfèrica i sintètica es fa ressò dels milers de turons que puntegen el paisatge ruandès, mentre que l'interior ricament detallat exhibeix superfícies i pantalles fetes d'una varietat de materials teixits amb forta ressonància en la cultura ruandesa.

Cada Villa Forest de 91 metres quadrats consta d'una combinació generosa però íntima d'espai de recepció, luxós dormitori i bany privat, tot escalfat per una llar de foc central - i amb impressionants vistes a través d'una coberta privada cap al majestuós Mount Bisoke.

Amb només sis viles, la veritable generositat en el context ruandès és la quantitat d'espai privat i exclusiu que envolta Bisate, acollidora en un rar paisatge natural ple de biodiversitat i bellesa Albertine Rift. Els interiors elegants a mida són un refugi de benvinguda després d'una emocionant i edificant caminada de goril·la.

L'hospitalitat superior de Bisate s'inspira en el seu personal exuberant, les interaccions culturals i el seu menjar sofisticat i conscient de la salut.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bisate Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes