WeTu Analytics

Bisate Lodge

Bisate Lodge – Gorilla Trekking

Les llegendàries muntanyes Virunga al nord-est són la llar de volcans, muntanyes de bosc núvol i la meitat de la població total del món de goril · les de muntanya en perill crític. Els primats de Rwanda són inigualables, i Bisate Lodge és la base perfecta per al trekking de goril · les de muntanya. Aquesta emocionant excursió té lloc des de la seu del Parc Nacional dels Volcans, on els hostes s'assignen a una de les dotze famílies de goril·les habituades per a una trobada impressionant d'una hora.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – Golden Monkey Trekking

Veure aquest primat de color preciós, endèmic de la zona i viu en grups d'entre 30 i 80 individus al bosc de bambú del parc.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – Guided Walks In Volcanoes National Park

El Bisate està situat a la vora del parc nacional dels volcans i a poca distància amb cotxe fins a la porta del parc, en un mirador que se sent part del parc, que ofereix unes vistes impressionants de sis volcans, com ara Bisoke, Karisimbi i Mikeno.

Una excursió guiada d'un dia complet al cim del Mont Bisoke (3 711 metres) pot ser extenuant, però, val la pena l'esforç, oferint vistes escombradores de la selva tropical i el llac del cràter. Explora la diversitat d'hàbitats, i descobreix visiblement la fauna florent.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – Nursery Visit & Tree Planting

Un dels agrònoms de Bisate us mostrarà al voltant del viver d'arbres i us ajudarà a plantar un sapling com a part del nostre projecte de reforestació visionària. Inclou una visita a l'hivernacle de bambú per veure els nostres majors esforços de viver d'arbres indígenes.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – Meet The Community

Visita guiada a la comunitat propera i als membres de la cooperativa, incloent els agricultors que conreen i venen les seves hortalisses a Bisate Lodge.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

Una caminada espectacular i desafiant al lloc d'enterrament de Dian Fossey i les ruïnes del seu Centre d'Investigació Karisoke, situat a la cadira dels volcans Bisoke i Karisimbi a una altitud d'uns 3 000 metres.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda dóna cabuda a arribades primerenques i sortides posteriors, proporcionant més flexibilitat amb les transferències dins i fora de l'alberg. Millorant encara més la nostra experiència de convidats, l'oferta de Bisate Kwanda permetrà als clients dutxar-se, canviar-se, menjar lleuger, visitar la Boutique Bisate proveïda d'articles de Rwanda (compres per un cost addicional), fer massatges (tractaments per un cost addicional) o simplement relaxar-se al saló informal amb llar de foc, mentre gaudeix de les vistes espectaculars que donen a l'hort ecològic i els esforços de reforestació cap al Parc Nacional dels Volcans.

Kwanda és una paraula kinyarwanda que significa creixement o expansió; un lloc per reunir-se; un regal, els tres dels quals resumeixen perfectament l'oferta única del saló de dia. Situat a prop de la casa principal, amagat fora de la vista, Bisate Kwanda té artesans locals per agrair el seu sabor únic ruandès. Des d'estris de fusta i taulers de menjar a mà fins a una vaixella delicada, pisos i passadissos, parets i façanes de roca volcànica, cistelles i estovalles teixides a mà i testos de jardí, tot ha estat dissenyat i elaborat artesanalment pels ruandesos per crear un ambient veritablement autèntic.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Wilderness i Olympus han unit forces per utilitzar els seus serveis d'alta gamma i la passió combinada per la fotografia de vida silvestre per garantir la conservació i protecció contínua de les zones salvatges remotes d'Àfrica, alhora que contribueixen a l'empoderament de la població local a través de l'educació per a la conservació.

Estem orgullosos d'associar-nos amb una empresa d'idees afins com Olympus. Junts no només compartim l'amor per la fotografia de vida silvestre, tenim un conjunt similar de valors i ideals per fer un impacte més gran i positiu en el món i el nostre lloc en ell.

La càmera Olympus Tough TG-5 és el soci final per a les aventures més difícils, com el trekking de goril · les o qualsevol altra activitat al Parc Nacional dels Volcans. El Olympus Dough! La càmera és resistent a l'aigua, a prova de cops, a prova de crushproof, a prova de congelació i a prova de pols per a viatges d'aventura. Disposa de vídeo 4K i captura RAW per a les imatges i vídeos perfectes, mentre explora. El rendiment impermeable permet prendre les millors fotos a la selva tropical, i la càmera és robusta amb una estructura protectora interior. La capacitat de les càmeres per fer front a la poca llum és clau per a una gran imatge dels goril · les, i altres fauna en el seu hàbitat natural. La càmera és lleugera i fàcil d'operar, ideal per fer senderisme o utilitzar durant una visita comunitària al poble a Bisate.

* Experiència Olympus Photo Hub depenent de la disponibilitat de la càmera.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Lodge – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Establert el 1967, el Fons Dian Fossey Gorilla treballa per protegir i estudiar els goril · les, i els seus hàbitats, així com per donar poder a les persones que viuen a prop de la seva casa forestal. Amb un equip de centenars que treballen a Rwanda i la RDC, el Fons Fossey és l'organització més llarga i més gran del món dedicada íntegrament a la conservació de goril · les.

El 2022, l'organització es va traslladar a la seva primera casa construïda permanent, el Campus Ellen DeGeneres del Fons Dian Fossey Gorilla. Enclavat en un bell paisatge reforestat prop del Parc Nacional dels Volcans, val la pena visitar, amb una parada al campus fàcil d'afegir durant una estada a Bisate o Sabyinyo Silverback Lodge.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* No hi ha cap cost addicional a més de l'entrada, i es pot experimentar ja sigui a l'arribada o a la sortida, o a la tarda després del trekking del goril · la.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bisate Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes