WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Wilderness Bisate – Gorilla Trekking *

Les llegendàries muntanyes Virunga al nord-est alberguen volcans, zones de bosc de núvols i la meitat de la població total mundial de goril·les de muntanya en perill d'extinció. Els primats de Rwanda no tenen parangó, i Wilderness Bisate és la base perfecta per al trekking de goril · les de muntanya. Aquesta emocionant excursió té lloc des de la seu del Parc Nacional dels Volcans, on els hostes s'assignen a una de les dotze famílies de goril·les habituades per a una trobada d'una hora d'inspiració.

* Permisos Gorilla Trekking, per persona, per un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Bisate – Golden Monkey Trekking

Veure aquest primat de color preciós, endèmic de la zona i viu en grups d'entre 30 i 80 individus al bosc de bambú del parc.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Bisate – Guided Walks In Volcanoes National Park

El Wilderness Bisate està situat a la vora del parc nacional dels volcans i a poca distància amb cotxe fins a la porta del parc, i ofereix vistes impressionants de sis volcans, com ara Bisoke, Karisimbi i Mikeno.

Una excursió guiada d'un dia complet al cim del Mont Bisoke (3 711 metres) pot ser extenuant, però, val la pena l'esforç, oferint vistes escombradores de la selva tropical i el llac del cràter. Explora la diversitat d'hàbitats, i descobreix visiblement la fauna florent.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Bisate – Nursery Visit & Tree Planting

Un dels agrònoms Wilderness Bisate us mostrarà al voltant del viver d'arbres i us ajudarà a plantar un sapling com a part del nostre projecte visionari de reforestació. Inclou una visita a l'hivernacle de bambú per veure els nostres majors esforços de viver d'arbres indígenes.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Bisate – Meet The Community

Visita guiada a la comunitat propera i als membres de la cooperativa, inclosos els agricultors que cultiven i venen les seves verdures a Wilderness Bisate.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Bisate – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

Una caminada espectacular i desafiant al lloc d'enterrament de Dian Fossey i les ruïnes del seu Centre d'Investigació Karisoke, situat a la cadira dels volcans Bisoke i Karisimbi a una altitud d'uns 3 000 metres.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Bisate – Bisate Kwanda Offering *

Bisate Kwanda acull arribades anticipades i sortides posteriors, proporcionant més flexibilitat amb els trasllats dins i fora del lodge. Millorant encara més la nostra experiència, l'oferta de Bisate Kwanda permetrà dutxar-se, canviar-se, menjar lleuger, visitar la Wilderness Bisate Boutique proveïda d'articles de Ruanda (compres amb un cost addicional), fer un massatge (tractaments amb un cost addicional) o simplement relaxar-se al saló informal amb llar de foc, mentre gaudeix de les àmplies vistes sobre l'horta ecològica i els esforços de reforestació cap al Parc Nacional dels Volcans.

Kwanda és una paraula kinyarwanda que significa creixement o expansió; un lloc on reunir-se; un regal, tots tres que resumeixen perfectament l'oferta única del saló de dia. Situat a prop del lodge principal, fora de la vista, Bisate Kwanda compta amb artesans locals per agrair el seu sabor únic ruandès. Des d'estris de fusta i taulers alimentaris fets a mà fins a vaixelles delicades, cridaners pisos d'entrada i passadissos, parets i façanes de roca volcànica, cistelles i placemats teixits a mà, i olles de jardí, tot ha estat dissenyat i elaborat artesanalment per ruandesos per crear un ambient realment autèntic.

* Totes les activitats del Parc Nacional dels Volcans requereixen permisos (per persona) amb cost addicional. El viatge privat amb goril·les té un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Bisate – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Establert el 1967, el Fons Dian Fossey Goril·la treballa per protegir i estudiar els goril·les, i els seus hàbitats, així com per potenciar les persones que viuen prop de la seva llar forestal. Amb un equip de centenars que treballen a Ruanda i a la RDC, el Fons Fossey és l'organització més llarga i més gran del món dedicada íntegrament a la conservació dels goril·les.

El 2022, l'organització es va traslladar a la seva primera casa permanent i construïda a propòsit, el Campus Ellen DeGeneres del Fons Dian Fossey Gorilla. Enclavat en un bell paisatge reforestat prop del Parc Nacional dels Volcans val la pena visitar, amb una parada al campus fàcil d'afegir durant una estada a Wilderness Bisate o Wilderness Sabyinyo.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* No hi ha despeses addicionals a més de l'entrada, i es pot experimentar ja sigui a l'arribada o a la sortida, o a la tarda després del trekking de goril·les.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Bisate

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes