WeTu Analytics

Bisate Lodge

Meet The Community

Visita guiada a la comunitat propera i membres de la cooperativa, inclosos els agricultors que cultiven i venen les seves hortalisses a Bisate.

Mostra més
Mostra menys

Mountain Gorilla Trekking

Gorilla trekking es porta a terme des de la seu del Parc Nacional dels Volcans, on els clients es destinen a una de les dotze famílies goril · les habituades per a una trobada d'una hora.

Mostra més
Mostra menys

Golden Monkey Trekking

Veure aquest primat de color preciós, endèmic de la zona i viu en grups d'entre 30 i 80 individus al bosc de bambú del parc.

Mostra més
Mostra menys

Guided Walks In Volcanoes National Park

Una excursió guiada de dia complet fins al cim de la muntanya Bisoke (3 711 metres) pot ser extenuant, però val la pena l'esforç, oferint àmplies vistes de la selva tropical i el llac del cràter.

Mostra més
Mostra menys

Nursery Visit and Tree Planting

L'agrònom de Bisate, Jean-Moise, us mostrarà al voltant del seu viver d'arbres i us ajudarà a plantar un plançó com a part del nostre projecte de reforestació. Inclou una visita a l'Hivernacle de Bambú per veure els nostres esforços de reforestació.

Mostra més
Mostra menys

Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

Una espectacular i desafiant caminada a la tomba de Dian Fossey i les ruïnes del seu Centre de Recerca Karisoke, situat a la muntanya dels volcans Bisoke i Karisimbi, a una altitud d'uns 3 000 metres.

Mostra més
Mostra menys

Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda acull arribades anticipades i sortides posteriors, proporcionant més flexibilitat amb les transferències d'entrada i sortida de la casa de camp. A més de millorar la nostra experiència de client, l'oferta de Bisate Kwanda permetrà als clients dutxar-se, canviar, menjar lleuger, visitar el Bisate Boutique proveït d'articles de Rwanda (compres amb un cost addicional), fer un massatge (tractaments amb un cost addicional), o simplement relaxar-se al saló informal amb llar de foc, mentre es gaudeix de les àmplies vistes a l'hort ecològic i els esforços de reforestació cap al Parc Nacional dels Volcans.

Kwanda és una paraula Kinyarwanda que significa creixement o expansió; un lloc per reunir-se; un regal, tots tres dels quals resumeixen perfectament l'oferta única de la sala de dia. Situat a prop de la casa principal, amagat fora de la vista, Bisate Kwanda té artesans locals per agrair el seu sabor únic Rwanda. Des d'estris de fusta i taulers de menjar a mà per a vaixella delicada, pisos d'entrada cridaners i passadissos, parets de roca volcànica i revestiments, cistelles teixides a mà i estovalles, i testos de jardí, tot ha estat dissenyat i fet a mà pels ruandesos per crear un ambient veritablement autèntic.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bisate Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes