WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Destacats

La destinació definitiva per a les trobades de goril·les de muntanya.
Lodge guardonat i sostenible amb impressionants vistes de sis volcans, al costat del Parc Nacional dels Volcans.
El primer d'aquest tipus a Rwanda, Bisate Kwanda (saló de dia) allotja arribades anteriors i sortides posteriors amb comoditat i estil.

Destinació: Les sis Viles Forestals de Wilderness Bisate, encaixades en un pantà de bosc rehabilitat del massís de Virunga, són excepcionals, per dins i per fora. Posat dramàticament a la vora d'un cràter volcànic erosionat al Parc Nacional dels Volcans, al nord-oest de Rwanda, el lodge té vistes impressionants dels cims volcànics bisats i Karisimbi, i es troba a poca distància de conducció de la seu del parc, on comencen les caminades diàries de goril·la.

Experiència: Tot i que passar una hora amb els goril·les de muntanya és sens dubte l'atracció estrella, hi ha moltes altres trobades emocionants que us esperen al Parc Nacional dels Volcans i als voltants: des del trekking de mico daurat fins a l'escalada del Mont Bisoke, senderisme a la ruïna del centre de recerca de Dian Fossey i el seu lloc d'enterrament, fins a visitar el Campus Ellen DeGeneres del Fons de Gorilla Dian Fossey.

Més a prop de casa a Wilderness Bisate, els hostes descobriran una increïble vida d'aus en els nostres senders naturals, i poden plantar un arbre cap al projecte visionari de reforestació de Bisate, o visitar les comunitats circumdants, que formen part integral del nostre propòsit compartit: preservar, potenciar i ampliar aquestes icòniques terres salvatges.

La cuina tradicional està igualment inspirada. Cuina fresca, local i conscient de la salut se serveix amb una hospitalitat exuberant, completant una experiència inoblidable.

Finalitat: Cada moment de la vostra estada a Bisate us recordarà el nostre propòsit compartit de preservar, ampliar i protegir aquest icònic desert.

Des del nostre projecte pioner de reforestació i els programes d'aixecament de comunitats locals fins a les nostres iniciatives de rehabilitació, tots els convidats tenen l'oportunitat d'unir-se a la nostra visió compartida.

Vida silvestre: Volcans Parc Nacional proporciona un santuari a centenars de goril · les de muntanya en perill d'extinció 1 000 del món. També és la llar del mico daurat, el xacal de ratlles laterals, el serval, el duiker de front negre, el búfal, l'elefant, el hyrax dels arbres, el bushbuck i la mangosta egípcia. També es poden trobar genetes i esquirols aquí.

Aquí es poden observar ocells solars brillants i bells com el Rwenzori de doble coll, juntament amb més de 200 espècies d'aus més (13 de les quals són endèmiques de la zona de Virunga). Aquests inclouen el xat robin de Archer, boubou negre de muntanya, teixidor estrany, apalis emmascarat de muntanya i Rwenzori (collared) apalis.

Testament als nostres esforços de conservació i reforestació en curs, moltes d'aquestes espècies ara es poden veure a la nostra propietat.

Wilderness Bisate: Des que es va inaugurar el 2017, Wilderness Bisate ha estat guardonat amb nombrosos reconeixements pel seu impacte visionari en sostenibilitat, i continua inspirant superlatius. Tant l'arquitectura del lodge, com els interiors dels sis opulents en-suite Forest Villas encarnen elegantment les tradicions de la reialesa ruandesa. Les interaccions culturals edificants, els menjadors sofisticats i conscients de la salut i l'hospitalitat exuberant fan que la vostra estada sigui superior.

L'arquitectura reflexiva s'inspira en les tradicions de construcció ruandeses i encarna molt bé el disseny del palau reial ruandès. L'ús conscient de materials locals es teixeix encara més en un ambient veritablement autèntic.

És interessant assenyalar que les estructures esfèriques i sintètiques de palla es fan ressò de la Terra de Milers Turons, que el paisatge ruandès és conegut per.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Bisate

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes