WeTu Analytics

Bisate Lodge

Lloc: Bisate Lodge es troba a l'amfiteatre natural d'un cràter volcànic extint — la paraula bisat significa 'peces' en kinyarwanda, descrivint com el con ha estat desgastat per l'erosió natural. Enclavat dramàticament a la vora del Parc Nacional dels Volcans (VNP), al nord-oest de Rwanda, amb espectaculars vistes boiroses dels cims del volcà Bisoke i Karisimbi que s'eleven a través dels boscos afroalpins - Rwanda és una de les destinacions de safari més emocionants d'Àfrica. El lodge és a poca distància amb cotxe de la seu de Park, des d'on surten diàriament les caminades de goril·la d'una vegada a la vida. Mentre que el trekking amb goril·la és l'atracció estrella, el proper Parc Nacional dels Volcans ofereix altres aventures: escalar el mont Bisoke, visitar el poble guardià de Gorilla, trekking de mico daurat, o una visita al lloc d'enterrament de Dian Fossey. A la propietat del lodge, explorar senders naturals on proliferen les aus, i una trampa de càmera que ha gravat un primer: un goril·la d'esquena platejada llenyant al llarg d'un camí. Plantar un arbre cap al projecte de reforestació de Bisate, ajudant a atraure la fauna salvatge de nou a la zona. O conèixer membres de la comunitat circumdant les vides són tan integrals de la lodge.

Vida silvestre: A part dels goril · les de muntanya icònics de la zona, altres mamífers que anomenen Volcans National Park casa inclouen el mico daurat, xacal de ratlles laterals, serval, duiker de front negre, búfal, elefant, hyrax d'arbres, bushbuck i mangosta egípcia. A més, aquí trobareu diverses espècies d'esquirols i genetes. De les 178 espècies d'ocells de la zona, almenys 13 són endèmiques de la zona de Virunga com el xat robí d'Archer, el boubou negre de muntanya, el teixó estrany, el batis Rwenzori, l'apalis emmascarat de muntanya i l'apalis Rwenzori (collat).

Allotjament: Des que es va inaugurar el 2017, Bisate Lodge ha estat guardonat amb nombrosos reconeixements per l'impacte de la sostenibilitat visionària i continua inspirant superlatius. Tant l'arquitectura del lodge, com els interiors dels sis opulents en suite Forest Villas encarnen molt bé les tradicions de la reialesa ruandesa. Interaccions culturals edificants, menjadors sofisticats i conscients de la salut i hospitalitat exuberant, tot fan que la vostra estada sigui superior.

Finalitat: La visió de Bisate és ser un model de turisme de conservació a Rwanda. Els seus projectes pioners de reforestació i rehabilitació, cada hoste s'associa amb nosaltres per contribuir a la conservació de la biodiversitat i a l'aixecament de la comunitat local, fent un impacte positiu de gran abast en una espècie icònica en perill d'extinció: el goril·la de muntanya.

Punts de Venda Únics

El millor lloc per a una experiència de goril · la significativa i informada
El lodge més innovador, responsable, visionari i luxós adjacent al Parc Nacional dels Volcans
Reforestació, compromís comunitari i interaccions creen una experiència enriquida
Bisate Kwanda Day Lounge - El primer d'aquest tipus a Rwanda, millorant la nostra experiència i comoditat dels hostes acomodant arribades anteriors i sortides posteriors

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bisate Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes