WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

1:02

Runt Basin Bike Tours, Queenstown NZ

Kom och utforska Queenstown Trail med oss
1:38

Cykel vingårdar hel dag

Denna heldagstur med självguidad tur börjar med en naturskön transfer från centrala Queenstown till den historiska guldgruvbyn Arrowtown. När du har monterat på din mountainbike kommer du att ge en omfattande genomgång, som täcker trail navigation, cykelsäkerhet och viktigast av allt; vingård information. Efter detta kan du välja att njuta av ett av de många stora kaféerna och utforska Arrowtown eller bara komma rakt in i din natursköna resa längs den vackra Arrow River Trail. Arrow River Trail leder dig nedströms till Kawarau River och vidare till Kawarau Suspension Bridge - hem för det världsberömda Bungy-hoppet. Från Bungy cykel på din fritid längs Gibbston River Trail med hjälp av vår informativa vingård karta med exklusiva erbjudanden att besöka så många av de 8 + vingårdar kopplade hela denna 8 km lätt ridspår. Njut av en avslappnad lunch på väg eller picknick på en av de många vingårdar. Vi hämtar dig från Gibbston Tavern (eller en annan förutbestämd punkt i dalen) för din avkopplande fordon transfer tillbaka till Queenstown. Totalt cykelavstånd är cirka 21kms. Halvdagsalternativ tillgängligt under sommarmånaderna (1 oktober - 30 april).
5:17

En introduktion till att rida stigen med oss

Runt Basin använder lokala mountainbike legender för att ge spår tips i en rolig men informativ trail intro video.
2:20

DEN MEST FANTASTISKA CYKELTUR I VÄRLDEN!

Queenstown Trail Full Day Bike Tour, med runt Basin Bike Tours NZ, erbjuder sinne blåser landskap, episk ridning, och den mest otroliga upplevelsen i ditt liv! Från och med en 9:00 pick up från din Queenstown boende vi kommer att leverera dig till Queenstown Bay, här får du noggranna riktningar, en karta och trail tips innan du sätter av på din resa efter stranden av Lake Wakatipu till Frankton Marina, efter en morgon te stopp på den historiska Boatshed Cafe vi kör dig till hjärtat av Wakatipu Basin för mer natursköna ridning. Paus för en picknick lunch i historiska Arrowtown, sedan iväg cykling längs vackra Arrow och Kawarau Rivers till historiska Kawarau Suspension Bridge - hem till berömda Kawarau Bungy. Avsluta med en kort resa till Gibbston Valley och njut av en avkopplande vinprovning och cheesery besök. Luta dig tillbaka och koppla av medan vi kör dig tillbaka till din Queenstown boende.
1:52

Runt Basin, Queenstown NZ - Arrow River Trail Halv Day Cykel Tour

Din fyra timmars stöd äventyr cykling Queenstown Trails börjar på antingen 09:00 eller 13:00 med en naturskön överföring från din Queenstown boende fram till den historiska guldgruvbyn Arrowtown till början av Arrow River trail. Här kommer du att börja din tur längs den vackra Arrow River ravinen tills den möter sammanflödet av Kawarau River, ansluter sig till den ursprungliga gruvarbetarleden som korsar den berömda Kawarau hängbron, hem för den ursprungliga Kawarau Bungy. I slutet av din cykeltur kommer du att överföras till en Gibbston vingård för en avkopplande vinprovning och cheesery besök innan du levereras tillbaka till Queenstown.

Förfrågningarformulär

Around The Basin Bike Tours

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor