WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

1:02

Rondom het Basin Bike Tours, Queenstown NZ

Kom en verken de Queenstown Trail met ons
1:38

Fiets De Wijnhuizen hele dag

Deze full-day Self-Guided Tour begint met een schilderachtige shuttle transfer van het centrum van Queenstown naar het historische goudmijndorp Arrowtown. Eenmaal gemonteerd op uw mountainbike zal u een uitgebreide briefing geven, met betrekking tot trail navigatie, fiets veiligheid en vooral; wijnmakerij informatie. Hierna kunt u kiezen om te genieten van een van de vele geweldige cafés en Arrowtown te verkennen of gewoon direct in uw schilderachtige rit langs de prachtige Arrow River Trail. De Arrow River Trail leidt u stroomafwaarts naar de Kawarau River en verder naar de Kawarau Suspension Bridge - de thuisbasis van de wereldberoemde Bungy jump. Van Bungy fiets op uw gemak langs de Gibbston River Trail met behulp van onze informatieve wijnmakerij kaart met exclusieve aanbiedingen om zo veel van de 8 + wijnhuizen verbonden door deze 8 km van easy riding trail te bezoeken. Geniet van een ontspannen lunch en-route of picknick in een van de vele wijnhuizen. Wij halen u op van Gibbston Tavern (of een ander vooraf geregeld punt in de vallei) voor uw ontspannende auto transfer terug naar Queenstown. De totale fietsafstand is ongeveer 21 km. Halve dag optie beschikbaar tijdens de zomermaanden (1 oktober - 30 april).
5:17

Een inleiding tot het rijden op het pad met ons

Around The Basin maakt gebruik van lokale mountainbike legendes om trail tips te geven in een leuke maar informatieve trail intro video.
2:20

DE MEEST FANTASTISCHE FIETSTOCHT IN DE WERELD!

De Queenstown Trail Full Day Bike Tour, met Around The Basin Bike Tours NZ, biedt verbluffende landschappen, epische paardrijden, en de meest ongelooflijke ervaring van je leven! Beginnend met een pick-up van 9.00 uur van uw accommodatie in Queenstown brengen wij u naar Queenstown Bay, hier krijgt u een grondige routebeschrijving, een kaart en trail tips voordat u vertrekt op uw rit na de oever van Lake Wakatipu naar de Frankton Marina, na een ochtend tea stop bij het historische Boatshed Cafe we rijden u naar het hart van het Wakatipu Basin voor meer schilderachtige rijden. Pauzeren voor een picknick lunch in het historische Arrowtown, ga dan fietsen langs de prachtige Arrow en Kawarau Rivers naar de historische Kawarau Suspension Bridge - de thuisbasis van de beroemde Kawarau Bungy. Sluit af met een korte rit door Gibbston Valley en geniet van een ontspannende wijnproeverij en kaasbezoek. Leun achterover en ontspan terwijl we u terugbrengen naar uw accommodatie in Queenstown.
1:52

Rond het bekken, Queenstown NZ - Pijl River Trail halve dag fietstocht

Uw vier uur durende avontuur fietsen de Queenstown Trails begint om 9u of 13u met een schilderachtige transfer van uw accommodatie in Queenstown naar het historische goudmijndorp Arrowtown naar het begin van de Arrow River trail. Hier begint u uw rit langs de prachtige Arrow River kloof tot het voldoet aan de samenvloeiing van de rivier de Kawarau en sluit u aan bij de originele mijnwerkers trail die de beroemde Kawarau hangbrug kruist, de thuisbasis van de originele Kawarau Bungy. Aan het einde van uw fietstocht wordt u overgebracht naar een Gibbston wijnmakerij voor een ontspannende wijnproeverij en kaasbezoek voordat u teruggebracht wordt naar Queenstown.

Navraagformulier

Around The Basin Bike Tours

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen