WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

1:02

Sykkelturer i Queenstown

Kom og utforsk Queenstown Trail med oss
1:38

Sykkel Vinprodusenter Full dag

Denne heldagstur med selvguidet tur starter med en naturskjønn skytteltransport fra Queenstown sentrum til den historiske gullgruvedrift landsbyen Arrowtown. Når du har montert på terrengsykkelen din, vil du få en omfattende briefing som dekker terrengnavigasjon, sykkelsikkerhet og viktigst; vingårdsinformasjon. Etter dette kan du velge å nyte en av de mange flotte kafeene og utforske Arrowtown eller bare komme rett inn i din naturskjønne tur langs den vakre Arrow River Trail. The Arrow River Trail vil lede deg nedstrøms til Kawarau-elven og videre til Kawarau Suspension Bridge - hjemmet til den verdensberømte Bungy hoppe. Fra Bungy sykkel på din fritid langs Gibbston River Trail ved hjelp av vår informative vingård kart med eksklusive tilbud om å besøke så mange av 8+vinprodusenter knyttet gjennom denne 8kms av lett ridetur. Nyt en avslappet lunsj underveis eller piknik på en av de mange vinprodusentene. Vi henter deg fra Gibbston Tavern (eller et annet avtalt punkt i dalen) for din avslappende kjøretøy overføring tilbake til Queenstown. Total sykkelavstand er ca 21kms. Halvdags alternativ er tilgjengelig i sommermånedene (1. oktober til 30. april).
5:17

En introduksjon til å ri stien med oss

Rundt The Basin bruker lokale terrengsykkellegender for å gi stitips i en morsom, men informativ intro video.
2:20

DEN MEST FANTASTISKE SYKKELTUR I VERDEN!

Queenstown Trail Full Day Bike Tour, med Around The Basin Bike Tours NZ, tilbyr tankelysende natur, episk ridning og den mest utrolige opplevelsen av livet ditt! Starter med en 9am henting fra din Queenstown overnatting vil vi levere deg til Queenstown Bay, her får du grundige veibeskrivelser, et kart og stitips før du setter av på turen etter bredden av Lake Wakatipu til Frankton Marina, etter en morgen te stopp på den historiske Boatshed Cafe vi kjører deg til hjertet av Wakatipu Basin for mer naturskjønn ridning. Pause for en pikniklunsj i historiske Arrowtown, og deretter sette av sykling langs de vakre elvene Arrow og Kawarau til historiske Kawarau Suspension Bridge - hjemmet til den berømte Kawarau Bungy. Avslutt med en kort tur gjennom Gibbston Valley og nyt en avslappende vinsmaking og cheesery besøk. Len deg tilbake og slapp av mens vi kjører deg tilbake til Queenstown overnatting.
1:52

Rundt bassenget, Queenstown NZ - Pilen River Trail Halvdags sykkeltur

Din fire timers støttet eventyr sykling Queenstown stier begynner på enten 09:00 eller 13:00 med en naturskjønn overføring fra Queenstown overnatting gjennom til den historiske gullgruvedrift landsbyen Arrowtown til starten av Arrow River trail. Her starter du turen langs den vakre Arrow River Gorge til den møter samløpet av Kawarau River, bli med i den opprinnelige gruvearbeiderstien som krysser den berømte Kawarau hengebro, hjemmet til den opprinnelige Kawarau Bungy. På slutten av sykkelturen vil du bli overført til en Gibbston-vingård for en avslappende vinsmaking og cheesery besøk før du blir levert tilbake til Queenstown.

Spørreskjema

Around The Basin Bike Tours

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål