WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

0:48

Chacma Bush läger

Chacma Bush Camp erbjuder den perfekta fem safariupplevelsen i 8000 hektar böljande landskap prickade med steniga utväxter. Detta familjevänliga läger i Maseke Balule Game Reserve, sover totalt 10 personer, och erbjuder därmed en autentisk och intim safari upplevelse. Djupa grottor på traversen och Olifants River surfar genom regionen ger det perfekta skiftande landskapet för speldrivenheter.
0:53

Chacma Bush Camp Boende

Det finns 3 stugor på Chacma Bush Camp, byggda av en blandning av sten och naturliga stenblock. Varje rum är liknande i sin inredning, bekvämligheter och finish, men skiljer sig något i sin layout och utsikt. Alla rum har luftkonditionering, gott om skåputrymme och eget badrum med dusch.
0:38

Chacma Bush läger info

Ett litet vattenhål är snyggt placerat framför poolen och utomhusområdet, och besöks av elefantbesättningar.
0:31

Gäster Titta på Buffalo framför Camp

När du går ur sängen, kasta ögat över till vattenhålet framför stugan. Det är normalt livligt med någon form av aktivitet. Du kanske kan vakna till ljudet av stänk vatten, trumpetning eller stämpling. Ta en promenad ner till poolområdet och titta på vilda djur processionen äger rum.
0:35

Spel Visning på Chacma Bush Camp

Maseke Game Reserve erbjuder massor av spel visning och är hem för en mängd elefanter, fågelliv och rovdjur. Chacma Bush Camp ligger i hjärtat av detta böljande landskap.
0:46

Romantisk privat middag på Chacma

Koppie bakom lägret är den perfekta platsen för en hemlig, romantisk sundowner session.

Förfrågningarformulär

Chacma Bush Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor