WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Chacma Bush Camp, avundsvärt beläget djupt inne i hjärtat av det mindre kända Maseke Balule Game Reserve i Greater Kruger, erbjuder den perfekta fem safariupplevelsen i 8000 hektar böljande landskap prickade med klippiga utväxter. Detta familjevänliga läger rymmer totalt 10 personer, och erbjuder därmed en autentisk och intim safariupplevelse nära Olifants River. Djupa grottor på traversen med fläckar av glimmer gör för en unik geologi och speldrivningar passerar över dessa olika landskap.

Lägrets omkrets kramas av Mopane skogsmarker som är ett stort dragkort för en mängd vilda djur. Elefanter, bushbuck, kudu och slätter spel är ofta upptäckta i dessa skogsmarker, och kan ses från bekvämligheten av däckområdet runt den mousserande poolen. Det finns ett naturligt vattendränkt område framför lägret som ger vilda djur den välbehövliga påfyllning som behövs under dagens hetta.

Kvällstid spenderas på att byta berättelser runt den brusande lägerelden i bomaområdet, och middagar ägnar sig åt traditionell mat i den rustika lapa.

Njut av dagliga spelenheter i detta 8000 hektar reserv, och speciella utflykter som solnedgångar, buske frukostar vid floden och stjärnskådning kan ordnas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Chacma Bush Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor