WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Klipspringer Chalet

Klipspringer chalet är den största stugan och har en utomhusdusch med eget badrum. Den rymmer 4 vuxna eller 2 vuxna och 4 barn. Sängen konfigurationen består av en King size säng/omvandlare, bäddsoffa och 2 bår sängar. Detta rum är det första rummet du kommer att se när du kommer in i fastigheten. Den öppna planlösning chalet är perfekt för familjen och har utsikt över poolen, vildmarken och huvudlodge området framför.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Grysbok Chalet

Grysbok chalet ligger intill Klipspringer. Dessa rum har två separata sovrum med en stor inomhusdusch och eget badrum. Det stora sovrummet är perfekt för 2 vuxna, och det mindre sovrummet har våningssängar perfekt för 2 barn. Utsikten är av vildmarken, poolen och huvudområdet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Steenbok Chalet

Steenberg chalet har ett expansivt badrum, stora sovrummet rinner igenom till en uteplats och en liten enklav bostäder ett annat sovrum. Denna chalet kan sova 3 personer och har utsökt direkt utsikt över vattenhålet. Det gränsar till huvudområdet och är inte en fristående stuga som Klipspringer och Grysbok.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Chacma Bush Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor