WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

0:48

Chacma Bush Camp

Chacma Bush Camp biedt de perfecte vijf safari ervaring in 8000 hectare glooiende landschappen bezaaid met rotsachtige ontbosingen. Dit gezinsvriendelijke kamp in het Maseke Balule Game Reserve biedt plaats aan in totaal 10 personen en biedt zo een authentieke en intieme safari-ervaring. Diepe grotten op de traverse en de Olifants River die door de regio stromen, bieden het perfecte gevarieerde landschap voor game drives.
0:53

Chacma Bush Camp Accommodatie

Er zijn 3 chalets in Chacma Bush Camp, gebouwd van een mix van steen en natuurlijke keien. Elk van de kamers is vergelijkbaar in zijn inrichting, voorzieningen en afwerking, maar verschilt enigszins in zijn indeling en uitzicht. Alle kamers hebben airconditioning, veel kastruimte en een eigen badkamer met douche.
0:38

Chacma Bush Camp Info

Een kleine waterput is netjes gepositioneerd voor het zwembad en de buitenruimte; en wordt bezocht door olifantenkuddes.
0:31

Gasten kijken naar Buffalo in de voorkant van het kamp

Als je uit bed komt, kijk dan naar de waterput voor de lodge. Het is normaal bruisend met een soort van activiteit. Je zou kunnen ontwaken op het geluid van spetterend water, trompetteren of stempelen. Maak een wandeling naar het zwembad en kijk naar de wildlife processie die plaatsvindt.
0:35

Game Bekijken op Chacma Bush Camp

Het Maseke Game Reserve biedt volop game viewing en is de thuisbasis van een schat aan olifanten, vogelleven en roofdieren. Chacma Bush Camp ligt in het hart van dit golvende landschap.
0:46

Romantisch privé dineren in Chacma

De koppie achter het kamp is de perfecte plek voor een geheime, romantische sundowner sessie.

Navraagformulier

Chacma Bush Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen