WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

höjdpunkter

Ett sublimt läge längst norr om Botswanas ikoniska Okavango Delta - ett UNESCO: s världsarvslista och det största inlandsdeltaet på jorden.
Finaste mångsidiga koncession i Okavango-deltaet för vilda djur, och land- och vattenaktiviteter året runt.
Årligen översvämmade gräsmarker erbjuder ett fotografiskt paradis, visar fenomenala rovdjur och byteshandlingar.
Drömmande Delta-vattenvägar, flod- och öskogar och stora flodslätter bjuder in äventyr: dag och natt spel enheter, naturvandringar, och båtliv.

Destination: Vumbura Plains Private Wilderness Area finns i nordöstra Okavango-deltaet intill Moremi Game Reserve. Dess främsta läge i den torra savanninteriören, ligger på en av de viktigaste kanalerna som matar Delta, betyder äventyr året runt på land och vatten. Samtida och lyxigt, lägret är lika överdådigt och frodigt som dess vackra omgivningar, som är hem för ett rikligt och varierat utbud av vilda djur, inklusive stora - och små - rovdjur. Den privata koncessionen på 60 000 hektar (148,263 tunnland) hyrs ut från fem byar genom Okavango Community Trust (OCT), ett partnerskap som spänner över många framgångsrika år av effektfull bevarande turism i området.

Erfarenhet: Lägret erbjuder exceptionella möjligheter för familjer och vänner att återansluta och njuta av gemensamma äventyr i ett av världens mest orörda vildmarksområden. Gästerna kan se fram emot spännande spelenheter som upptäcker ikoniska vilda djur. Här vattensafari med båt eller traditionell mokoro (dugout kanot) utforska vattenvägarna där elefanter vada, och otaliga fåglar lyser upp himlen. Guidade promenader erbjuds också med våra passionerade guider, som fängslar med sin djupa kunskap och kärlek till busken. I lägret, gästerna kan njuta av en lugn eftermiddag i svitens privata pool, njuta av den härliga utsikten och titta på djurlivsparaden. Kvällarna är ett sensoriellt äventyr, berättar om dagens safari med en sprakande eld och festar på våra kockars lokala läckerheter.

Syfte: Vumbura Private Wilderness Area hyrs ut från avlägsna landsbygdssamhällen som är medlemmar i Okavango Community Trust (OKT). Resultatet av detta långvariga och effektfulla partnerskap inkluderar socioekonomiska fördelar, diversifiering av försörjningen, och utbildning och kompetensutveckling för byborna - samt bygga på en positiv inställning till turism och bevarande. Det största antalet anställda inom vår Botswana-verksamhet är anställda från dessa fem byar.

Vilda djur och växter: De årligen översvämmade gräsmarkerna i deltaet som omger vildmarken Vumbura Plains kallas lokalt melapo, och leverera produktiv säsongsvisning: elefanter, giraffer, impala, sabel antilop, kudu, zebra, vanlig vattenbock samt reedbuck, tsessebe, gnuer, röd lechwe och Cape buffel. Efter denna exceptionella mångfald av hovdjur finns ett stort antal rovdjur, inklusive ikoniska afrikanska arter som lejon, leopard, enstaka gepard, Afrikansk vildhund och vildkatt. Allt detta resulterar i en oerhört rik och spännande djurlivsupplevelse. Flodhästskidor och solande krokodiler kan ofta upptäckas i och längs vattenvägarna, medan fågelskådning är exceptionellt året runt.

Vildmark Vumbura: Firar sin känsla av rymd och syfte, detta eleganta och moderna läger ger högsta nivå i komfort, underbar lokal mat och imponerande uppmärksamhet på detaljer från den varma och professionella personalen.

Lägret ligger på upphöjda däck mitt i årligen översvämmad gräsmark och är ett underverk av teknisk design. En konstnärlig, modern balans mellan trä, glas, och duk, återspeglar deltaens rika färger.

Det består av två satellitläger, var och en med sitt eget huvudområde som omfattar expansiva vyer över de stora flodslätterna, och inredda med vackra lokala objets d'art, som visar lägrets framgångsrika partnerskap med Okavango Community Trust (OKT) - skapat för att lyfta fram Vumburas arv genom design och konst.

Lägret är ett av de mest rymliga erbjudandena i Okavango Delta, med generösa och ytterst privata gästsviter som alla har en avsvalkningspool och utomhus sala.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor