WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Twin/Double Suite(s)

(12 rum)

Bildandet av Okavango-deltaet, och det liv det stöder, väcks till liv i lägrets tankeväckande konstverk, skärmar, Kartor, vävda korgmönster och färgämnen. Den rika färgpaletten av turkos, lila och naturliga toner hyllar Delta-vildmarken.

Garderobsdörrarna och duschskärmarna är klädda i stora, slående undervattensfotografier, medan kolfärgade myggnät och svarta sanitetsartiklar bidrar till den moderna känslan.

Varje svit är utformad för att maximera den magiska utsikten över Delta och föra naturen in, medan konstverket och skräddarsydda designstycken berättar historierna om landet, folket och platsen de kallar hem.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Accommodation

(2 rum)

Familjer har fullständig integritet i Vumbura Plains rymliga familjenheter.

Vumbura Plains North erbjuder sex sviter och två familjenheter (Vumbura Plains South består av sex sviter, men har inget familjeboende).

De två familjenheterna rymmer vardera fyra gäster i två rymliga sovrum med eget badrum.
Det stora sovrummet har en stor nedsänkt inomhuslounge, med rymliga inomhus- och utomhusduschar, medan det andra sovrummet är mindre och har en inomhusdusch.

Båda sovrummen har separata ingångar och delar ett utomhusdäck och en privat avsvalkningspool med sittgrupp.

Vi rekommenderade familjer med yngre barn att välja familjenheten med interleading, skuggad lounge, eftersom det är semi-utomhus och har dukgardiner som kan rullas upp och ner för att ge skydd för alla väderförhållanden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor