WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Wilderness Vumbura Plains – Game Drives

Morgon- och eftermiddagsspel erbjuds i öppna 4x4-fordon. För dig närmare många spännande interaktioner som spelas ut i naturen, våra kunniga guider är den viktiga länken mellan gäster och den invecklade naturen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Guided Nature Walks *

Wilderness Vumbura Plains unika koncessionsavtal för samhället innebär att många av de professionella guiderna här växte upp inom detta område, lägga till ett extra lager av äkthet och kulturell relevans till deras expertspårnings- och identifieringsfärdigheter. Byt din spelenhet för en naturvandring, och förundras över de mindre sakerna du kan missa när du reser med fordon.

* Säsongsbetonad och i mån av tillgång till en kvalificerad vandringsguide.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Night Drives

Efter mörka spel visning med filtrerade strålkastare kan du hitta spännande nattliga djur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Mokoro Excursions *

Wilderness Vumbura Plains verkligen en Okavango-upplevelse, och det finns inget bättre sätt att titta på spel och utforska kanalerna än av traditionell mokoro (dugout kanot). De underbara våtmarksmiljöerna resulterar i en mängd vattenlevande liv, och dessa utflykter avslöjar de fascinerande mindre varelserna i Delta inklusive färgglada grodor och livliga vattenfåglar.

* Vattennivåer tillåter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Boating *

Utflykter med båt är en annan idyllisk form av utforskning av vilda djur i Okavango-deltaets fantastiska paradis.

* Vattennivåer tillåter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Fishing *

Fiske sker på fångst- och frisläppsbasis, och Vumbura Private Wilderness Area anses vara ett av våra bästa fiskeområden eftersom det finns permanent vatten året runt. Ett begränsat utbud av basutrustning finns tillgänglig på lägret, medan all utrustning för flugfiske ska tillhandahållas av gästerna om det behövs.

* Observera att fiske är säsongsbetonat eftersom det är förbjudet enligt Botswanas lag i januari och februari på grund av avel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Birding

Fågelskådningen på Wilderness Vumbura Plains är lika varierad som den är exceptionell året runt. Sök efter några av de hundratals fågelarterna, från lila-breasted rullar, att karminbiätare, och sekreterarfåglar. Eller till och med Pels fiskeuggla! Under sommarmånaderna är många migrerande arter närvarande, medan andra specialerbjudanden som regelbundet ses inkluderar wattled kran, skiffer egret, kvittrande cisticola, fan-tailed widowbird, rosa-backed pelikan och möjligen rosenhalsad långklo för de dedikerade fågelskådarna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Som en del av detta unika samarbete har lätt och kompakt OM-D-fotograferingsutrustning tillhandahållits för gästerna att prova ett antal av de imponerande funktionerna som erbjuds av Olympus. De pittoreska utsikten på Wilderness Vumbura Plains kommer att förvåna även de mest erfarna safariutforskarna, och vi hoppas att du kommer att njuta av att lära dig mer om naturfotografering med våra passionerade guider.

* Olympus Photo Hub-upplevelse beroende på kamerans tillgänglighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Vumbura Plains – Children in the Wilderness

Children in the Wilderness (CITW) är en ideell organisation som stöds av ekoturismföretaget Wilderness Safaris, som syftar till att underlätta hållbart bevarande genom ledarskapsutveckling och utbildning av barn i Afrika.

Insikt, omsorg och engagemang krävs för att bevara Afrikas orörda vildmark och vilda områden. Om vi ska kunna se till att dessa platser fortsätter att existera — i denna generation och de kommande — behöver vi Afrikas barn på landsbygden för att förstå vikten av bevarande och dess relevans i deras liv. Därför är vårt program Children in the Wilderness: ett program för utbildning i miljö och livskunskap för barn, med fokus på nästa generation beslutsfattare, inspirera dem att ta hand om sitt naturarv och att bli vårdnadshavare för dessa områden i framtiden.

Detta uppnås på en rad olika sätt — från att vara värd för Eco-Club-program på lokala skolor till löparläger vid Wilderness Safaris och partnerläger, för barn i landsbygdssamhällen som bor i utkanten av de vilda områdena i Afrika.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor