WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Giraffe’s Nest

Det finns ingen bättre utsikt över busken än en fågelöga, och det är precis vad Giraffe's Nest erbjuder. Här tillbringar du natten i lyxig komfort men ändå i ett med vildmarken, högt i en höjd av en skickligt utformad trädhus med utsikt över Xanatsi Dam.

Giraffe's Nest erbjuder all komfort och njutning i Geiger's Camp, med överdådiga sängar och mysiga stolar på utsiktsdäcket, samt ett eko-badrum, så det finns ingen anledning att klättra ner från din plattform ovanför busken. För att känna sig riktigt sömlös med naturen, kan du lämna den främre delen av taket öppen för att titta på baldakin av stjärnor från din säng medan du lyssnar på samtal av hyena, lejon och natttjar. Om regn kommer, täcker du helt enkelt upp med det infällbara duktaket.

Om Giraffe's Nest är ditt val för natten, kommer du att eskorteras till dammen strax före solnedgången, med vår guide som beskriver kvällen framför dig innan du lämnar dig ensam för att njuta av lugnet och avskildhet i detta inspirerade tillägg till Motwari-portföljen fram till nästa morgon. Drycker och en läcker middag ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wildlife and Safari's

The Big Five (noshörning, elefant, lejon, leopard och buffel) är rikligt i denna del av Timbavatis naturreservat, och även om din vistelse är kort kommer du säkert att stöta på alla dessa fantastiska djur under dina spelenheter från Geiger's Camp. Inte att glömma det andra slätspelet och de mindre varelserna som bidrar till detta genomarbetade och uråldriga naturliga ekosystem... de är lika fascinerande. Våra guider är bosatta i området, så tillsammans med sin omfattande vetenskapliga kunskap har de ett intimt och passionerat band med buskvelden och dess invånare. Chad Cocking växte upp här som pojke, och efter examen i miljöledning har han återvänt till den plats han älskar att vara huvudfältguide.

Det bästa sättet att uppleva busken är att verkligen sakta ner och noga observera din omgivning över tid, så spelenheterna är tre och en halv timme långa i öppen Land Rovers, vid soluppgång och solnedgång, så att du får uppleva de vackraste scenerna av natur och djurliv som Timbavati har att erbjuda. Solnedgångar i Afrika sägs vara som ingen annanstans på jorden, så solnedgången som tar sig in på kvällen är ett måste, inte minst eftersom en stor mängd nattliga djurliv intar scenen, inklusive hyena, honungsgrävling, sivet, buskbarn och ugglor. Fågelskådare kommer under tiden att hitta ett enormt utbud av bevingade arter att kryssa av, eftersom det finns över 350 fågelarter som ska ses året runt.

För en ännu mer intim interaktion

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor