WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Avskildhet, elegans med en antydan till rustik charm och en stor känsla av lugn - detta är vad gästerna kan se fram emot på Geiger's Camp. Ett överdådig afrikanskt äventyr är i beredskap, i Timbavati och Umbabat Private Nature Reserve. Detta gömställe ligger på en ås och har panoramautsikt över floden Nhlaralumi och Big Five-terrängen.

Geiger's Camp var ursprungligen ett traditionellt familjehus och upprätthåller därmed en hemtrevlig atmosfär utöver dess lyx. Väggarna är dekorerade med fantastiska konstverk, målade av ägaren Marion Geiger-Orengo, som saltar friluftens prakt inuti.

Geiger's Camp är ett exklusivt gömställe byggt av sten och sten och består av fyra privata rum med eget däck med utsikt över busken. Detta läger är idealiskt lämpat för familjer eller små grupper med upp till sex personer som reser tillsammans. Varje rum är unikt och smakfullt inredda av ägaren Marion Geiger-Orengo tillsammans med Cape Town inredare David Strauss, som sammanför en eklektisk blandning av möbler och inredning. Lägrets huvuddäck har en privat oval infinitypool med oavbruten utsikt över busken, men gästerna kan också utnyttja huvudlägrets faciliteter, som ligger bara två kilometer bort.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor