WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Chacma Bush Camp, benijdenswaardig gelegen diep in het hart van het minder bekende Maseke Balule Game Reserve in de Greater Kruger, biedt de perfecte grote vijf safari ervaring in 8000 hectare glooiende landschappen bezaaid met rotsachtige uitwassen. Dit gezinsvriendelijke kamp is geschikt voor in totaal 10 personen en biedt dus een authentieke en intieme safari-ervaring in de buurt van de rivier de Olifants. Diepe grotten op de traverse met vlekjes mica zorgen voor een unieke geologie en game drives doorkruisen deze verschillende landschappen.

De omgeving van het kamp wordt omhelsd door Mopane bossen die een belangrijke trekkaart zijn voor een schat aan dieren in het wild. Olifanten, bushbuck, kudu en vlakten wild worden vaak gezien in deze bossen, en kunnen worden bekeken vanuit het comfort van het terras rondom het sprankelende zwembad. Er is een natuurlijke, waterrijke omgeving voor het kamp die dieren voorziet van de broodnodige aanvulling die nodig is tijdens de hitte van de dag.

Avondtijden worden besteed aan het wisselen van verhalen rond het brullende kampvuur in het boma gebied, en diners worden besteed aan traditionele gerechten in de rustieke lapa.

Geniet van dagelijkse game drives in dit reservaat van 8000 hectare, en speciale excursies zoals sundowners, bush ontbijt aan de rivier en sterrenblik kunnen worden geregeld.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Chacma Bush Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen