WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Klipspringer Chalet

Het Klipspringer chalet is het grootste chalet en heeft een buitendouche met eigen toilet. Het is geschikt voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 4 kinderen. De configuratie van het bed bestaat uit een kingsize bed/converter, slaapbank en 2 stretcher bedden. Deze kamer is de eerste kamer die u ziet bij het betreden van de accommodatie. Het open chalet is ideaal voor familie en heeft uitzicht op het zwembad, de wildernis en de belangrijkste lodge gebied aan de voorkant.

Toon meer
Toon minder

The Grysbok Chalet

Het chalet Grysbok grenst aan Klipspringer. Deze kamer heeft 2 aparte slaapkamers met een grote binnendouche en een eigen badkamer. De grote slaapkamer is perfect voor 2 volwassenen, en de kleinere slaapkamer heeft stapelbedden ideaal voor 2 kinderen. Het uitzicht is op de wildernis, het zwembad en het belangrijkste gebied.

Toon meer
Toon minder

The Steenbok Chalet

Het Steenberg chalet heeft een ruime badkamer, grote slaapkamer stroomt door naar een patio en een kleine enclave met een andere slaapkamer. Dit chalet is geschikt voor 3 personen en heeft een prachtig direct uitzicht op de waterput. Het grenst aan het hoofdgebied en is geen vrijstaand chalet zoals Klipspringer en Grysbok.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Chacma Bush Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen