WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Wilderness Sabyinyo – Gorilla Trekking *

De legendariske Virunga-fjellene i det nordvestlige Rwanda er hjemsted for vulkaner, skår av skyskog og halvparten av verdens totale befolkning av truede fjellgorillaer. Primatene i Rwanda er uten sidestykke, og Wilderness Sabyinyo er den perfekte basen for fjellgorilla-trekking.

Denne spennende ekskursjonen finner sted fra Volcanoes National Park hovedkvarter, der gjestene blir tildelt en av 12 vante gorillafamilier for et imponerende møte på en time.

* Parkavgifter er ikke inkludert og koster ekstra.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Golden Monkey Trekking *

Nyt en kort tur for å se denne vakre primaten, som er endemisk i området og bor i grupper på mellom 30 til 80 individer i parkens bambusskog.

* Parkavgifter er ikke inkludert og koster ekstra.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Guided Cultural Walks

På Sabyinyo kan du komme nær historiene om landet på en guidet samfunnsvandring, som gir fascinerende innsikt i det rwandiske landlige livet, samt et glimt av fortidens kamper.

Gjestene vil lære hvordan avlinger dyrkes, hvordan fresing og prosessering gjøres for hånd, og lære mer om hvordan tradisjonelle medisiner brukes.

Rwandisk dans, en integrert del av dagens kultur, vil være en del av denne fascinerende kulturelle turen, som er en til tre timer lang.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Guided Bird-Watching Walks

Fuglekikking med en kunnskapsrik villmarksguide på Sabyinyo er en virkelig berikende opplevelse.

Sabyinyo strekker seg over syv hektar (ca. 17 dekar) og er et fristed for over 40 fuglearter som ellers ikke lett trives i de omkringliggende jordbrukstomtene, der naturlig ly er sjelden og menneskelig forstyrrelse er høy.

Gjestene er velkomne til å nyte naturstiene på egen hånd (bevæpnet med en god kikkert), eller inviteres til å spørre om våre guidede turer.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Visit Sabyinyo Village

Mens du bor på Wilderness Sabyinyo, Vi anbefaler å nyte en guidet samfunnstur, som gir fascinerende innsikt i det rwandiske landlige livet i dag, samt et glimt av livet i den historiske fortiden. En berikende opplevelse, gjestene blir invitert til å forstå landbruksstilen i Rwanda, inkludert hvordan avlinger dyrkes, hvordan fresing og prosessering gjøres for hånd, tradisjonelle medisiner, samt nyte den frenetiske aktiviteten til tradisjonell rwandisk dans, som er et aspekt av kulturen som fremdeles lever veldig i dag.

En tur kan variere i varighet mellom en til tre timer.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Gorilla Guardian Village

Gorilla Guardian Village ligger ca 15 minutters kjøretur fra Wilderness Sabyinyo og er en interessant kulturell utflukt. Landsbyen overbeviste eks-krypskyttere om å vende ryggen til krypskyting og i stedet vise frem sine skikker og arv.

Besøker landsbyen gjester kan oppdage det tradisjonelle huset til en lokal konge, se en autentisk medisin mann forberede urteblandinger, prøve seg på pil og bue skyting, eller nyte kulturelle danser og tromming utført av folk fra nærområdet.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Trek To Dian Fossey Research Camp & Grave

Et besøk i Dian Fosseys forskningsleir, Karisoke, og graven hennes, er et annet høydepunkt på Sabyinyo. Turen starter fra Volcanoes National Park hovedkvarter, og ligger i salområdet mellom to vulkaner, Mount Karisimbi og Mount Bisoke (hvorfra navnet Karisoke er avledet). Campingplassen ligger i en høyde av 3 000 meter (over 9 000 fot.) og ble forlatt under urolighetene på 1990-tallet. Alt som gjenstår i dag er graven til Dian Fossey og flere graver av hennes elskede gorillaer, begravet ved siden av henne. Et gripende og verdsatt øyeblikk for alle som besøker.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – A Trip To Twin Lakes

Et besøk for å se Burera-sjøen og Ruhondo-sjøen er et must på enhver reiserute. Ligger mellom Musanze og den ugandiske grensen, Twin Lakes tilbyr fantastisk utsikt over Virunga-vulkanene, mens de omkringliggende åsene skaper en perfekt bilde rundt det dypblå vannet. Gjestene kan ta en mild spasertur rundt en av innsjøene, og nyt fantastisk fuglekikking. men, på grunn av den bratte naturen i landskapet, Det er ofte å foretrekke å kjøre opp det lille sporet som fører til en hytte gjemt bort på toppen av bakken: det perfekte stedet å nyte en forfriskende drink og nyte den strålende utsikten.

Twin Lakes er 45 minutter med bil fra Sabyinyo, og nås via en god asfaltvei sørover til Musanze, og deretter tilbake nordover mot Cyanika, eller via en smal, men pittoresk grusvei som følger konturene av fjellet.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Lake Kivu

Feriestedet Gisenyi ved innsjøen gir en fantastisk kontrast til den høye høyden på Virunga-vulkanene. Ligger 80 kilometer (50 miles) fra Sabyinyo (to timer med bil) Lake Kivu tilbyr en avslappende dag ute. Spaser langs sandstranden ved innsjøen, og ta en forfriskende svømmetur i det kjølige vannet, etterfulgt av en forfriskende drink på en av de sjarmerende kafeene langs den palmetrærkantede promenaden ved innsjøen. Det milde tropiske klimaet legger til vårstemningen, som ikke engang den imponerende vulkanen Nyiarongo kan dempe.

Gjestene vil også glede seg over å spasere forbi hotellene, herskapshus og frodige hager som gjenspeiler den overdådige fortiden.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Musanze Market

Lokale markeder er livsnerven i enhver by, og Musanze-markedet er et godt eksempel. Et yrende sted fullt av lokal karakter og praktisk talt alt du måtte trenge under solen. Funnet i Musanze by (tidligere kjent som Ruhengeri) det er den viktigste byen i Rwandas nordlige provins og i vulkanerområdet. Det fungerer som områdets administrative, kommersielle og servicekapital. Du kan også finne alle slags interessante suvenirer og håndverk, og et bredt utvalg av tradisjonelle Kitenge-stoff.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – Iby’Iwacu Cultural Village Eexperience

Nyt en guidet spasertur til Iby'Iwacu kulturlandsby enten til fots (en times nedoverbakke gange fra Sabyinyo) eller med bil, en 15-minutters kjøretur).

Her lærer du den fascinerende historien om hvordan en landsby overbeviste eks-krypskyttere om å snu ryggen til krypskyting. Besøk den tradisjonelle residensen til en lokal konge, se en autentisk medisinmann tilberede urteblandinger, og prøv deg på pil-og-skyting.

Kulturelle danser og trommeforestillinger tilbys også.

Den guidede turen tar rundt en time, og gjestene kan ta bilder. Det er vanlig å legge igjen et tips på USD 20.00.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Sabyinyo – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

En annen veldig givende utflukt er et besøk på Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Dian Fossey Gorilla Fund International ble etablert i 1967 for å beskytte og studere gorillaer og deres habitat, samt for å styrke menneskene i samfunnet.

Med et team på hundrevis som jobber i Rwanda og DRC, Fossey Fund er verdens lengstlevende og største organisasjon dedikert utelukkende til bevaring av gorilla.

I 2022 flyttet organisasjonen til sitt første permanente, spesialbygde hjem, Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund.

Plassert i en vakker, skogkledd landskap nær Volcanoes National Park, hvorfor ikke legge dette til reiseruten din. Her kan du stoppe innom for en tur, ta en kopp kaffe på Gorilla Café, bla gjennom gavebutikken og lære mer om gorillaene og det viktige arbeidet som er gjort for å bevare dem.

* Besøket er en ekstra kostnad per person i USD og kan endres uten forhåndsvarsel.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Sabyinyo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål