WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Høydepunkter

Kom deg til få meter fra Rwandas ikoniske fjellgorillaer i en av Afrikas mest biodiverse og naturskjønne nasjonalparker.
Oppdag fremtiden for innflytelsesrik turisme på Rwandas aller første samfunnseide lodge.
Spennende gyldne apetur og endemiske fuglearter venter, rett på «dørstokken».

Mål: En innflytelsesrik kombinasjon av lodge og samfunnsstyrke i verdensklasse som driver sosioøkonomisk utvikling og bevaring, Villmarken Sabyinyo ligger ved foten av det tåkehylte Virunga-massivet, en kjede med åtte enorme vulkaner, som strekker seg over tre land.

Sabyinyo ligger på en frodig 10.78-hektar stor eiendom (26.64 dekar), og inviterer deg inn med sitt dramatiske bakteppe av tåkete vulkaner som ga hytta sitt navn - Sabyinyo betyr gamle manns tenner i Kinyarwanda. Her kan gjestene komme nær historiene om landet, villmarken, og samfunnene. Og dra ut for å møte våre elskede fjellgorillaer.

Erfaring: Foruten spennende fjellgorilla og golden monkey trekking, det er mye å se og oppdage på Sabyinyo. Gjestene kan vandre til Mount Karisimbi og Mount Bisoke og beundre den fantastiske utsikten, vandre til ruinen av Dian Fossey forskningssenter, og hennes gravsted og besøke Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Ta turer i naturen på jakt etter endemiske rwandiske fuglearter, med en kunnskapsrik guide, eller nyt en rolig spasertur i grønnsakshagen vår og lær mer om vår etos fra gård til bord. La deg inspirere av en kulturell tur og lær mer om bevaringsarbeidet vårt, som leder an i samfunnsturisme.

Hensikt: Som en pioner innen fjellgorilla bevaring turisme, Sabyinyo er Rwandas aller første samfunnseide lodge - drevet av Wilderness, men eies av SACOLA samfunnet tillit i samarbeid med African Wildlife Foundation (AWF) og International Gorilla Conservation (IGCP). Gjestene på Sabyinyo oppfordres til å engasjere seg i samfunnet og lære mer om hvordan hytta startet Rwandas innflytelsesrike fjellgorilla-turisme.

Dyreliv: Volcanoes National Park er kjent for sine fjellgorillaer. Gjestene kan vandre for å se en av 12 fjellgorillafamilier i parken - en opplevelse som vil være hos deg lenge etter at du er hjemme. Her finner du også den veldig underholdende gyldne apen, sidestripet sjakal og serval.

Observasjoner av svartfrontet duiker, elefant, trehyrax, bushbuck, Rwenzori solekorn og egyptisk mongoose er registrert, samt en rekke genet og ekorn.

Birders vil glede seg over å oppdage over 40 fuglearter rundt Sabyinyos grunnlag, som Ruwenzori dobbeltkrage solfugl, Archers robin-chat, fjellsvart boubou, merkelig vever, fjellmaskert apalis, Rwenzori turaco og Rwenzori (krage) apalis.

Villmarken Sabyinyo: Utsikten fra Sabyinyo over Karisimbi, Bisoke, Mikeno og Sabyinyo vulkaner kan bare beskrives som filmatiske. Og hver sjarmerende hytte, (diskret gjemt bort i foldene av åsene), tilbyr en første rad utsikt.

Etter en spennende dag med å utforske parken, gjestene møtes i den koselige hovedhytta, som er designet for å skape et intimt rom for gjester å slappe av i og dele dagens eventyr. Åpne peis, og diverse sittegrupper i hovedsalongen og spisestuen skaper en luksuriøs varm og innbydende atmosfære.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Sabyinyo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål