WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Cottages

(6 Rom)

Sabyinyo har seks sjarmerende hytter med rwandesiske terrakottafliser. Alle rommene har en romslig sittegruppe, peis og ekstra romslig bad. Romvarmere ved sengene supplere peisen, for å skape et fristed for varme. Utendørs, en romslig veranda inviterer deg til å slappe av og nyte de fuglefylte hagene.

Vis mer
Vis mindre

Family Cottage (Unit)

(1 Rom)

Sabyinyo har en romslig familiehytte med de samme tradisjonelle rwandesiske terrakottaflistakene.

Hytta har to separate soverom, hver med sine egne bad. Familier kan nyte frokosten utendørs på den felles verandaen, og hygge deg om kvelden rundt den innbydende peisen i den store sittegruppen.

Vær oppmerksom på at familiens hytte er mer egnet for eldre barn, da de to individuelle soverommene ikke er sammenkoblet. For familier med yngre barn anbefaler vi at en forelder sover med det yngre barnet/barna.

Vis mer
Vis mindre

Suites

(2 Rom)

Sabyinyo tilbyr to ekstra romslige luksussuiter. Hver har en ekspansiv sittegruppe, to verandaer med imponerende utsikt og eget bad (dusj og badekar). Det tennes peis hver natt, og romvarmere ved siden av den store king-size, himmelseng gir varme og atmosfære. Suitene er perfekte for par og bryllupsreise.

Merk at det ikke er mulig å opprette 2 separate enkeltsenger.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Sabyinyo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål