WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Giraffe’s Nest

Det er ingen bedre utsikt over busken enn et fugleøye en, og dette er akkurat hva Giraffe's Nest tilbyr. Her overnatter du i luksuriøs komfort, men likevel i ett med villmarken, høyt oppe i en fagmessig utformet treehouse med utsikt over Xanatsi-demningen.

Giraffe's Nest tilbyr all komfort og overbærenhet av Geiger's Camp, med overdådige senger og koselige stoler på utsiktsdekket, samt et øko-bad, så det er ikke nødvendig å klatre ned fra plattformen over busken. For å føle deg sømløs med naturen, kan du la den fremre delen av taket stå åpent for å se på stjerneskiven fra sengen din mens du lytter til anropene til hyene, løven og nattkrukken. Hvis det kommer regn, dekker du bare opp med det uttrekkbare lerretet taket.

Hvis Giraffe's Nest er ditt valg for natten, vil du bli eskortert til demningen kort før solnedgang, med vår guide detaljering kvelden fremover før du forlater deg alene for å nyte roen og privatlivet til dette inspirerte tillegget til Motswari porteføljen til neste morgen. Drikke og en deilig middag er inkludert i prisen.

Vis mer
Vis mindre

Wildlife and Safari's

Big Five (neshorn, elefant, løve, leopard og bøffel) er rikelig i denne delen av Timbavati naturreservat, og selv om oppholdet ditt er kort, er du sikker på å møte alle disse fantastiske dyrene under dine spillstasjoner fra Geiger's Camp. Ikke glemme de andre slettene spillet og de mindre skapninger som bidrar til denne forseggjorte og gamle naturlige økosystemet... de er like fascinerende. Våre guider er beboere i området, så sammen med deres omfattende vitenskapelige kunnskap har de et intimt og lidenskapelig bånd med bushveld og dens fornektelse. Chad Cocking, for en, vokste opp her som gutt, og etter eksamen med en grad i miljøstyring, har han kommet tilbake til det stedet han elsker å være hovedfeltguiden.

Den beste måten å oppleve busken på er å virkelig bremse ned og nøye observere omgivelsene over tid, så spillstasjonene er tre og en halv time lange i åpne Land Rovers, ved soloppgang og solnedgang, slik at du blir behandlet på de vakreste scenene i natur og dyreliv som Timbavati har å tilby. Solnedganger i Afrika sies å være som ingen andre steder på jorden, så solnedgangen spillet stasjoner som letter til kvelden, er et must, ikke minst fordi et stort kast av nattlig dyreliv tar scenen, inkludert hyene, honning-grevling, civet, bush-babyer og ugler. Birdwatchers vil i mellomtiden finne et stort utvalg av bevingede å krysse av, da det er over 350 fuglearter som kan sees året rundt.

For en enda mer intim interaksjon

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål