WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Personvern, eleganse med et snev av rustikk sjarm og en god følelse av ro - dette er hva gjestene kan se frem til på Geiger's Camp. Et overdådig afrikansk eventyr er i vente, i Timbavati og Umbabat private naturreservat. Dette gjemmestedet ligger på en ås, og har panoramautsikt over Nhlaralumi-elven og Big Five-terrenget.

Geiger's Camp var opprinnelig et tradisjonelt familiehus og opprettholder dermed en hjemmekoselig atmosfære, utover sin luksus. Veggene er dekorert med fantastiske kunstverk, malt av eieren, Marion Geiger-Orengo, og brining prakten av utendørs inne.

Geiger's Camp er et eksklusivt gjemmested bygget av stein og stein, og består av fire private rom, hver med egen terrasse med utsikt over busken. Denne leiren er ideell for familier eller små grupper på opptil seks personer som reiser sammen. Alle rommene er unikt og smakfullt innredet av eieren, Marion Geiger-Orengo, og har innredning i Cape Town, David Strauss, som kombinerer en eklektisk blanding av møbler og innredning. Hoveddekket på leiren har et privat, ovalt evighetsbasseng med uavbrutt utsikt over busken, men du kan også benytte deg av Main Camp sine fasiliteter, kun 2 kilometer unna.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål