WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 Rom)

En luksuriøs, moderne øko-chic leir i spektakulære omgivelser, Qorokwe tilbyr åtte dobbeltseng telt, pluss en veldig romslig familieenhet med eget privat stupebasseng. Forhøyede gangveier forbinder gjestetelt til hovedområdet, mens du nøye opprettholder dyrelivsoverganger. Med mer enn en kilometer (over en halv kilometer) terrassebord, kan gjestene nyte noen sunn og naturskjønn trening langs strekningen.

I følge hovedarkitekt, Joy Brasler, og interiørarkitekt, Michelle Throssell, designinspirasjonen til Qorokwe kom fra den naturlige omgivelsen i Botswana-landskapet, resulterer i en rik blanding av bleket tømmer, mørkere flekker og aksenter av rust og brent oransje. Materialene som er valgt for å bygge leiren inkluderer stålrammer med påfyllingspaneler for å isolere mot varme og kulde, samt lerret og tømmerdekk. Med detaljerte tømmertak perforert med lys for å etterligne opplevelsen av å være under trærne på siden av lagunen, slik at hele leiropplevelsen smelter sammen med sine vakre naturomgivelser.

Vis mer
Vis mindre

Family Accommodation

(1 Rom)

Qorokwe har åtte tomannsbelagte telt, pluss en meget romslig familieenhet som består av eget privat stupebasseng og utendørs dekk med skyggefulle solsenger; en felles innendørs stue, spisestue og peis - mens hovedsoverommet har et innendørs bad.

Ved å introdusere en kombinasjon av organiske former og teksturmangfoldet fra levende kanter til stål og lerret, har det blitt opprettet et varmt, omsluttende rom som gir komfort og luksus på en diskret måte.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Qorokwe Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål