WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Standard Tent(s)

(8 Kamers)

Qorokwe heeft acht tenten met twee eenpersoonsbedden, plus een zeer ruime familie-eenheid met een eigen dompelbad.

Volgens hoofdarchitect Joy Brasler, en binnenhuisarchitect Michelle Throssell, kwam de ontwerpinspiratie voor Qorokwe uit de natuurlijke omgeving van het Botswaanse landschap, wat resulteerde in een rijke mix van gebleekt hout, donkerdere vlekken en accenten van roest en verbrand oranje. De materialen die zijn gekozen om het kamp te bouwen, omvatten stalen frames met invulpanelen om te isoleren tegen hitte en kou, evenals canvas en houten dekken. Met gedetailleerde houten plafonds geperforeerd met licht om de ervaring na te bootsen van onder de bomen aan de zijkant van de lagune, zodat de hele kampervaring past in de prachtige natuurlijke omgeving.

Toon meer
Toon minder

Family Accommodation

(1 Kamer)

Qorokwe heeft acht tenten met twee eenpersoonsbedden, plus een zeer ruime familie-eenheid bestaande uit een eigen dompelbad en een buitendek met schaduwrijke ligstoelen; een gemeenschappelijke binnenlounge, eethoek en open haard - terwijl de grote slaapkamer een binnenbad heeft.

Door een combinatie van organische vormen en textuurdiversiteit te introduceren, van levend hout tot staal en canvas, is een warme, omhullende ruimte gecreƫerd die op een ingetogen manier comfort en luxe biedt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Qorokwe Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen