WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 Kamers)

Wilderness Qorokwe is een luxe en eigentijds kamp in een spectaculaire omgeving en biedt acht tenten met twee bedden, plus een ruime familie-eenheid met een eigen dompelbad. Een verhoogd terras verbindt de tenten van de gasten met het hoofdgedeelte, terwijl de oversteekplaatsen voor wilde dieren zorgvuldig worden onderhouden. Met meer dan een kilometer (meer dan een halve mijl) aan wandelpaden kunnen gasten genieten van gezonde en schilderachtige oefeningen in het kamp.

De ontwerpinspiratie voor het kamp is afkomstig van de natuurlijke omgeving in dit buitengewone Botswaanse landschap. Het resultaat is overal een rijke mix van natuurlijke materialen en kleuren. Overal worden gebleekt hout, donkere vlekken en accenten van roest en verbrand oranje gebruikt. De materialen die zijn gekozen om het kamp te bouwen, omvatten stalen frames met opvulpanelen om te isoleren tegen hitte en kou, evenals canvas- en houten dekken. Gedetailleerde houten plafonds, geperforeerd met licht, bootsen de ervaring na om onder de bomen aan de zijkant van de lagune te zijn en creëren een visuele eenheid met de prachtige omgeving.

Toon meer
Toon minder

Family Accommodation

(1 Kamer)

Qorokwe heeft een zeer ruime familietent met een eigen dompelbad en een buitenterras met schaduwrijke ligstoelen, evenals een gedeelde binnenlounge, een eethoek en een open haard. De grote slaapkamer heeft een binnenbad.

Organische vormen en textuurcontrast — van hout tot staal en canvas — voegen warmte en comfort toe met ingetogen luxe.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Qorokwe

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen