WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Sted: Den eksklusive Qorokwe-konsesjonen omfatter over 26 000 hektar (over 64 00 dekar) i et variert habitatområde i det sørøstlige Okavango, som grenser til den berømte Moremi viltreservat. Navnet Qorokwe betyr «stedet hvor bøffelen brøt gjennom busken i vannet» som fremkaller spillområdet med høy tetthet der denne leiren ligger. Den skylder sin produktivitet til en blanding av habitattyper som ligger mellom dens vestlige og østlige grenser: henholdsvis Santantadibe og Gomoti-kanaler.

Overnatting: Qorokwe Camp kombinerer en moderne stil med en klassisk busk følelse. Sin ni elegante telt suiter (inkludert en svrt romslig familie enhet med et privat lite basseng) er godt skyggelagt og fange rådende bris. Hele leiren, inkludert det praktfulle hovedområdet, har utsikt over en lagune og dens evighetsbasseng er et samlingspunkt for den ekspansive utsikten.

Formål: I tillegg til Qorokwes satsing på et lett karbonfotavtrykk, inkludert 100% solgenerert kraft, spiller denne leiren en viktig rolle i styrking av lokalsamfunn gjennom jobbskaping og andre inntektsgenererende muligheter. Qorokwe fremmer gjenvinning av et område som tidligere ble brukt til jakt, og demonstrerer økoturismens betydning i mer perifere konsesjoner.

Unike salgspoeng

En blanding av luksuriøs øko-chic i en vakker Okavango Delta-setting
Gode konsentrasjoner av større rovdyr — løve, leopard, flekkhyaena, gepard og villhund
Elefantflokker er regelmessige trekk i denne klassiske Okavango Delta-innstillingen

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Qorokwe Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål