WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Sted: Det eksklusive Qorokwe Private Wilderness Area omfatter over 26 180 hektar (over 64 692 dekar) i et mangfoldig habitatområde i det sørøstlige Okavango, som grenser til det berømte Moremi Game Reserve. Navnet Qorokwe betyr 'stedet der bøffelen brøt gjennom busken i vannet' som fremkaller spillområdet med høy tetthet der denne leiren ligger. Den skylder produktiviteten til en blanding av habitattyper som ligger mellom de vestlige og østlige grensene: henholdsvis Santantadibe og Gomoti-kanalene.

Dyreliv: Qorokwe Private Wilderness Area består av forskjellige biomer, fra spredt akasieskog med flokker av sjiraff, sebra og forskjellige slettespill - til uberørte flomsletter som er hjemmet til nysgjerrige røde lechwe, og gjørme-innkapslede bøffelokser; hvorfra navnet Qorokwe er avledet: «Stedet der bøffelen brøt gjennom busken i vannet». Foruten den bosatte løvestoltheten, elefanter er et trekk ved denne klassiske Okavango Delta-innstillingen.

Overnatting: Wilderness Qorokwe kombinerer en overbevisende moderne stil med en klassisk Okavango Delta-setting. De ni elegante teltene (inkludert en veldig romslig familieenhet med et privat stupebasseng) inviterer gjestene til å bevege seg lett fra det elegante interiøret til det naturlige luftige utsiden. Hele leiren, inkludert det praktfulle hovedområdet, er godt skyggelagt og fanger den rådende brisen mens du har utsikt over en typisk Delta-lagune. Forhøyede gangveier tilbyr gjestene spektakulære utsiktspunkter i den omkringliggende villmarken mens dyrelivet fremdeles er i stand til å bevege seg fritt gjennom leiren. Dess, evighetsbassenget er et samlingspunkt for den ekspansive utsikten.

Formål: I tillegg til Wilderness Qorokwes forpliktelse til et lett karbonavtrykk, inkludert 100% solgenerert kraft, spiller denne leiren en viktig rolle i empowerment av lokalsamfunn gjennom jobbskaping og andre inntektsbringende muligheter. Gjennom sin fellesskapsholdte konsesjonskontrakt, Wilderness Qorokwes ansatte er i stor grad ansatt fra samfunnet.

Unike salgspoeng

En blanding av luksuriøs øko-chic i en vakker klassisk Okavango Delta-setting
Grenser til det berømte Moremi Game Reserve, det eksklusive Qorokwe Private Wilderness Area er et spillområde med høy tetthet
Wilderness Qorokwes produktivitet skyldes en blanding av habitattyper som ligger mellom dens vestlige og østlige grenser: henholdsvis Santantadibe og Gomoti-kanalene - et rovdyrborg, spesielt kjent for løver, geparder, leoparder, og flekket hyaena, ville hunder ofte hiet i området, med elefant besetninger en vanlig funksjon
En landbasert leir med to permanente elver, Wilderness Qorokwe tilbyr en rekke aktiviteter året rundt

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål