WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Welkom in de vriendelijke kuststad Port Elizabeth, toegangspoort tot zowel de Garden Route als de Eastern Cape Safari Belt, en is altijd bekend en geliefd geweest vanwege de ontspannen, verkwikkende en filevrije vakantie-ervaringen. De afgelopen jaren zijn terugkerende bezoekers ook aangenaam verrast door een nieuw tijdperk van stijlvolle, luxe accommodatiemogelijkheden in Port Elizabeth, die een vleugje kosmopolitische energie aan de vriendelijke stad geven. Een van de meest intrigerende hiervan is Singa Lodge.

Dit boetiekhotel in PE, genoemd naar de mystieke drakenleeuw uit de Indonesische mythologie, is een van de accommodaties die Lion Roars Hotels & Lodges u biedt en biedt onderscheidende accommodatie in Port Elizabeth.

Deze luxueuze, moderne mix van oosterse en Afrikaanse architectuur en inrichting onderscheidt zich van de ‘elke kamer ziet er hetzelfde uit’-standaardisatie van de grote hotelketens en is een artistiek meesterwerk. Elke kamer of suite in ons boetiekhotel is een unieke ruimte die niet alleen veel comfort biedt, maar ook uw reis inspireert en verrijkt.

Vanuit de heldere zeelucht van de kust van Port Elizabeth wordt u getransporteerd naar een rijke wereld van textuur, kleur, levendige mozaïeken, weelderige inrichting en luxueus ingerichte kamers, doordrenkt met de geur van frangipanibloesem en bladgefilterd licht.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lion Roars Singa Town Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen